Odpověď na příspěvek od karol3333:
Zdravím, momentálně jsme ve fázi projektu patrové… @karol3333 já bych v první řadě vyřešil jídelnu... nikdy vás nebude jíst víc jak šest?Odpověď na příspěvek od xkarlos:
@karol3333 já bych v první řadě vyřešil jídelnu..… @xkarlos tak maximálně by ještě přisunuli dvě stoličky a to je podle mně lidí až až 😀 bez-tak se všichni usadí raději v obývacím pokoji a nebo v létě na terase.Odpověď na příspěvek od xkarlos:
@karol3333 já bych v první řadě vyřešil jídelnu..… @xkarlos tak nejspíš by tam byl stůl "jen" pro 4 s možností rozložení pro 6...víc nám přijde zbytečné, když tam budem 2 + 2 děti + jednou za čas rodičeOdpověď na příspěvek od kiviky:
Doporučuji si vybrat konkrétní model gauče, který… @kiviky no to jsem zkoušela a když dám větší gauč, tak už tam není místo pro nějakou skříňku nebo tak něco...přítel by to vyřešil tak, že by delší stranu dal prostě ke stěně pod oknem, což mi přijde jako blbost s televizí umístěnou tam, kde je v nákresu...takže se si fakt myslím, že ta místnost je hrozně krátká a bude to stísněné :( on mi ale tvrdí, že je to standard a větší se ty místnosti nedělajíOdpověď na příspěvek od karol3333:
Zdravím, momentálně jsme ve fázi projektu patrové… @karol3333 No já bych zkusila uvažovat úplně jinak. Já to mám hodně podobně, jen v jídelně kuchyň do G potom jídelnu s komorou a stolem pro 6 lidí, portál a pak obývací pokoj. Portál bych posunula víc do současné kuchyně, prodloužila příčku jak začíná kuchyň a tím bych získala víc prostoru. Návštěva obvykle sedí v jídelně, děti si hrají v obýváku a kdo chce, udělá si pohodlí v sedačce. A to mám větší dům, ale praxe je prostě taková. Asi bych ani nechtěla kuchyň tak na odiv, a to mám pořád uklizeno, ale... Navíc děti, hlavně když nejsou úplně fit třeba, nebo i o víkendu. Na stole v jídelně si malují a přitom mají puštěnou pohádku. Jídelna se víc využije. Zkuste víc popřemýšlel nad praktičností do budoucna, ale samozřejmě, každý to máme jinak 😉Odpověď na příspěvek od karol3333:
Zdravím, momentálně jsme ve fázi projektu patrové… @karol3333 Vyměnila bych kuchyň s jídelnou.