A.R. okenní technika - Schuco

Zdravím, jsem těšte před objednáním oken a stále váhám. Po dlouhém výběru se mi nejvíce líbí Schuco Living 82 MD (Uw - každý píše trochu něco jiného, ale třeba A.R. píše 0.69), ale na firmu A.R. okenní technika nemůžu najít dostatek recenzí. Lákají mě skryté panty, které firma také nabízí. Schuco nabízí v okolí ještě firma Well Třemošná (Uw píšou 0.74), ale tam mě odradila cena za venkovní žaluzie (cca o 100k více a bohužel s tím prý nejde hnout). Jako kontra nabídku od místní firmy PKS máme naceněn profil Kömmerling 88 MD (Uw 0.72). Lidé v okolí jsou spokojeni, nicméně neumí třeba skryté panty... Jsou ale levnější cca o 8 procent. Díky za jakékoliv poznatky.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od adamreznicek:

Zdravím, jsem těšte před objednáním oken a stále…
@adamreznicek Dobré okná sú iba polovica úspechu, druhá polovica je správna montáž a zapravenie, to môže celú snahu rýchlo zničiť. U nás sa stavalo 30 domov, a teda viac ako polovica mali nesprávne namontované okná. A to je dosť. Choďte sa pozrieť na reálne montáže, vybranej firmy, nafoťte si to a skonzultujte so stavebným dozorom, či je to tak správne.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?