Odpověď na příspěvek od charvat1976:
Hezký den, vybíráme barvu venkovních žaluzií Isot… @charvat1976 Zdravím, neposlal by jste foto, jak vypadají okna v ral 7012? A jaké jste nakonec k tomu dali žaluzie?Odpověď na příspěvek od kiki_kita:
@charvat1976 Zdravím, neposlal by jste foto, jak … @kiki_kita Máte kalibrovaný monitor? Inak vám fotka príliš nepomôže, chcelo by to ísť sa na to pozrieť naživo. Ale môžete si to aj vygoogliť, sú tam kvanta fotiek. Ak zo žalúzií nechcete furt utierať prach, nedávajte antracit, je na tom vidno úplne každý bordel. Ja mám prachovú šedú 7037 k oknám 7012. Teraz by som dal možno ešte svetlejšie, aby sa odrážalo do interiéru viac svetla. Ak chcete ušetriť, dajte farbu, čo má väčšina výrobcov, inak si za RALku mimo vzorník ťažko priplatíte (ako ja).Odpověď na příspěvek od roman_:
@kiki_kita Máte kalibrovaný monitor? Inak vám fot… @roman_ Má ta barva nějaký vliv i na to, že jak ty žaluzie zastíní?Odpověď na příspěvek od gapim:
@roman_ Má ta barva nějaký vliv i na to, že jak t… @gapim Keď sú zaklopené, tak nemá. Iba keď sú v horizontálnej polohe, tak sa od lamiel môže odrážať viac svetla, keď sú svetlejšie. Obmedzí to prehrievanie od priameho slnka a dnu sa dostane viac rozptýleného svetla.