Odpověď na příspěvek od eva_smetanova:
Dobrý den, budu brzo dělat příčky a zajímal by mě… @eva_smetanova máme všude a vůbec mě ani nenapadlo dělat 197cm ... obzvlášť, když máme v rodině spoustu lidi vyšších než 190 cm ..Odpověď na příspěvek od xkarlos:
@eva_smetanova máme všude a vůbec mě ani nenapadl… @xkarlos Máme to stejně. Jsme vysocí. A když se stavěl dům, chtěli jsme to. Vypadá to lépe a je to praktičtější... Jděte do toho!Odpověď na příspěvek od kiviky:
Mnoho výrobců už 210cm ani nepovažuje za atyp a j… @kiviky Mnoho výrobcov možno áno, ale ja keď som si robil rešerš, tak zrovna iba jeden to mal za rovnakú cenu, pretože to mal v akcii. Inak bol všade príplatok, ako za obložky tak aj samotné dvere. Možno by to vyzeralo lepšie, ale celý život som fungoval s klasikou 197 cm, tak sme sa na to vykašľali a dali staršiu klasiku. Vchodové sme dali 210 (a stačí), aj keď väčšina ľudí už dáva 230 alebo 240. Na tom by ten rozdiel v cene bol už dosť brutálny. Ale takto. Cenovo to na celom baráku nebude taký rozdiel, dajte si, čo sa Vám páči viac. Ideálne si zájdite k niekomu, kto to má. A za zmienku ešte stojí rozmer 206 cm - polská norma, keby ste chceli brať lacnejšie dvere z Polska.