Interiérové dveře 210 cm

Profilova fotka
Dobrý den, budu brzo dělat příčky a zajímal by mě váš názor na interiérové dveře ve výšce 210 cm. Opravdu je to "nový standard" (oproti klasickým 197)? Jste spokojení? Jaké vidíte plus/mínus?
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od eva_smetanova:

Dobrý den, budu brzo dělat příčky a zajímal by mě…
@eva_smetanova máme všude a vůbec mě ani nenapadlo dělat 197cm ... obzvlášť, když máme v rodině spoustu lidi vyšších než 190 cm ..
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od xkarlos:

@eva_smetanova máme všude a vůbec mě ani nenapadl…
@xkarlos Máme to stejně. Jsme vysocí. A když se stavěl dům, chtěli jsme to. Vypadá to lépe a je to praktičtější... Jděte do toho!
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme s manželem sice menší, ale i tak jsme volili výšku 210 cm a úzkou zárubeň. Navíc stropy máme 270 cm vysoké, tak vyšší dveře vypadají líp.
Odpovědět
Mnoho výrobců už 210cm ani nepovažuje za atyp a je za standardní cenu. Žádné mínus tedy nevidím, prostor bude vypadat lépe za stejné peníze.
Odpovědět
Profilova fotka
Všem děkuji za názor. Vidím tedy, že se shodnete :-) Sice mám naprosto standardní výšku, ale půjdu teda do toho!
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od kiviky:

Mnoho výrobců už 210cm ani nepovažuje za atyp a j…
@kiviky Mnoho výrobcov možno áno, ale ja keď som si robil rešerš, tak zrovna iba jeden to mal za rovnakú cenu, pretože to mal v akcii. Inak bol všade príplatok, ako za obložky tak aj samotné dvere. Možno by to vyzeralo lepšie, ale celý život som fungoval s klasikou 197 cm, tak sme sa na to vykašľali a dali staršiu klasiku. Vchodové sme dali 210 (a stačí), aj keď väčšina ľudí už dáva 230 alebo 240. Na tom by ten rozdiel v cene bol už dosť brutálny. Ale takto. Cenovo to na celom baráku nebude taký rozdiel, dajte si, čo sa Vám páči viac. Ideálne si zájdite k niekomu, kto to má. A za zmienku ešte stojí rozmer 206 cm - polská norma, keby ste chceli brať lacnejšie dvere z Polska.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?