Jak máte přístupné odvodňovací otvory HS portálu?

Jak máte prosím přístupné k čištění odvodňovací otvory v rámu HS portálu, pokud jsou pod úrovní výšky terasy, tj. terasa je shora zakrývá?
Odpovědět
Ještě nemáme dodělanou terasu ( dlažbu chceme dávat až po fasádě ), ale ty odvodňovací kanálky, zvenčí kryté plastovými krytkami budou vycházet kousek nad horní hranu dlažby, tak aby mohla případná kondenzace - voda odtékat. To jste měli asi projektovat trošku jinak, aby byly nad úrovní terasy, ta by je neměla zakrývat.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od franti_p:

Ještě nemáme dodělanou terasu ( dlažbu chceme dáv…
@franti_p My nechceme schod mezi terasou a HS portalem. Ale okenari nam rekli, ze to vetsina lidi neresi. Radeji se stejne ptam tady. My ty otvory samozrejme nebudeme mit zakryte :) Budou volne POD prkny terasy.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od bayt:

@franti_p My nechceme schod mezi terasou a HS por…
@bayt Tak když máte prkna a ty odvodňovqací krytky budou pod prkny v meziprostoru tak to ano, to bude ok - případná voda, či kondenzace bude mít kam odtéct. My také nebudeme mít schod mezi portálem a terasou, ale mírné snížení tam je ( ono záleží kam výrobce portálů ty otvory umísťuje - ne každý to más tejně ( nechtěli jsme to mít zároveň kvůli prudkým dešťům )
Odpovědět
Voda z krídla steká zo spodu na prah a v prahu sú malé kanáliky ktoré ústia von úzkou štrbinou asi 2 mm pod úrovňou podlahy (na obrázku nad gumou). Fixná časť má sklo až po zem, resp rám má tak 3 cm a zase to je odvodnené úzkou štrbinou pod rámom. Žiadne hnusné plastové krytky nemáme a ani široký rám na fixnej časti, ktorý nemá žiadnu funkciu a ešte býva najslabším miestom pre prestup tepla. Terasové dosky dáme až ku portálu, aby nebol nikde schod a pod nimi to vybetónujeme so spádom preč od baráku.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od roman_:

Voda z krídla steká zo spodu na prah a v prahu sú…
@roman_ my mame dirky na spodu ramu, jsou pod urovni podlahy terasy, videt jsou po vetsim priblizeni
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?