Záleží, v jakém "duchu" máte dům zařízený, jaké máte použité materiály - za mě by to mělo ladit, být propojené... My máme tedy jen jeden parapet a použili jsme dubovou dýhu, protože ji máme použitou i jinde v domě 😉
Máme podlahu imitaci dub přírodní, tak jsme chtěli dřevěný dekor. Máme parapety přes známého, byl omezený výběr dekoru, tak jsme vybrali myslím wincester.
@tania0 přiznám se, že moc ne.
Mám plastové v dekoru winchester, stejně jako okna. V podstatě to, co tu zobrazuje specnaz84, jen ne s takovým přesahem a nenapadá mne nic, proč bych si na ně za ty peníze mohl stěžovat.
Jak jsem psal, z venku máme kamenné a i když je to paráda, tak na můj vkus to bylo už celkem dost peněz, ale nelituji jich.
Také zrovna řešíme parapety k antracitovým a bílým oknům. Jaký se prosím dává přesah (hloubka) před zeď, aby to už nevypadalo blbě ? Doma v bytě máme zároveň se špaletama, ale je to starý cihlový dům, takže mají hloubku 20 cm. Na domě mi to ale vychází jen 12 cm a to se mi zdá úzké. Nevejde se ani květináč. Můžete prosím dát i foto? Děkuji.