Venkovní skleněné zábradlí svépomocí

Nedělal někdo z vás skleněné venkovní zábradlí (na balkon / terasu apod.) "svépomocí", tj. že si koupil materiál a sestavoval si zábradlí sám, s následným dodáním skel od sklenáře? Nepodělili byste se případně o zkušenosti? Případně nemáte někdo tip na cenově přijatelného dodavatele skleněného zábradlí? Poptala jsem pár firem a ceny jsou extrémní :-( Děkuji.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od renatka_k:

Nedělal někdo z vás skleněné venkovní zábradlí (n…
@renatka_k Bral jsem interierové dubové, ale mají i venkovní. Jestli je to drahé či levné nedokážu posoudit. https://www.andelcz.cz
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od renatka_k:

Nedělal někdo z vás skleněné venkovní zábradlí (n…
@renatka_k nevim jaky design /styl si predstavujete ale vetsinou se jedna o kolenici a dotoho zasunete sklo... pokud chcete neco specialniho muzete zavolat do zamecnictvi nechat si vyrobit veskere profily atd jak chcete. Nasledne narezat gumove soucastky. A nakonec si objednat komplet sklo jenom pozor jsou na to definovany normy vetsinou se jedna o kombinaci folie+ kaleneho skla. A kalene sklo se neda jiz upravovat (vrtat ani rezat). Takze pokud neco zmerite spatne mate problem. Ale zda vas to vyjde levneji to netusim. Navic to bude chtit nastudovat ruzne normy (min vyska zabradli, typ skla atd...).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?