Zapuštení oken a řešení detailu u kastlíku

Profilova fotka
Dobrý den, ahoj, řeším tento detail viz. obrázek. YTONG tam plácne jen nějakou "krycí lištu" nevím teda jakou a kde jí seženu, ale mě jde o to, že zvenku tam není vlastně žádná špaleta, vrstva poliše, která by zabraňovala tepelnému mostu. Chci se zeptat zda někdo řešil posunutím oken více do interieru např o 5cm, potom bych tam mohl dát špaletu z poliše 5 cm. Je to blbost, nebo takhle jak to ukazuje detail nebude docházet k nějakému promrzání? Je tam jen ta lišta a zatím je jen montážní pěna? Moc tomu nevěřím tedy. Díky za názory.
Odpovědět
Dobry den, mohu se zeptat, jak jste tento problem vyresil? Ted resim to same. Mockrat dekuji Tesner
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od marek9214:

Dobry den, mohu se zeptat, jak jste tento problem…
@marek9214 Dobrý den, nakonec jsem při montáži oken posunul okno dovnitř o 15mm, s tím že tam dám krycí lištu, kdyby to dělalo problem tak tam dám 15mm poliš. (Při zjišťování informací mi bylo sdělováno že pěna je izolant). Oknařům je jedno jak chcete okna zapuštěná, ptal jsem se na to při montáži a říkali že většina lidí to dává zároveň jak je uvedeno na obrázku, ale je to na zákazníkovi.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?