Dobrý den, ráda bych se zeptala. Nyní máme na zdi lepidlo - perlinka - lepidlo. Místy se nám nepodařilo úplně do hladka a najde se nějaký hrbůlek, ostrá hrana. Můj dotaz : schová tyhle nerovnosti štuk nebo by se mělo lepidlo obrousit úplně do hladka? Popř. můžete doporučit čím a jak nejlíp na to? Děláme poprvé a stále se učíme tak to není tak dokonalé.. Mockrát děkuji za rady :-)
@neonkarybka já myslím, že tloušťka štuku bývá cca. 2cm, takže se lecos schová. Záleží, co si pod hrbůlkem představujete :-D Rozdílná tloušťka štuku asi může vést k prasklinám, ale to by nebyl hrbůlek, ale hrbol nebo ďoura.
Z fotografie to neni zcela patrne, o jak velkou nerovnost jde. Pokud chcete brousit, kupte si diamantovy brusny kotouc (prumer 125= 450kc), tim to pujde dobre, ale nejspis probrousite i vlakna perlinky :-)
Ja bych se na to velebnosti vyprd :)
Upřímně je to technická místnost takže zrovna tam to asi brousit nebudem. Teď máme hotovou další místnost a ta už je dobrá. Jen mě to zajímalo kdyby se nám to ještě stalo tak.jak postupovat. Na výšku tahle nerovnost má cca 2mm
@neonkarybka Brus je kovovej nebo brusnéj papír pak to stáhnout plastovým hladitkem.Je v prodeji červenéj ne plech ten to do čista nikdy nestáhne.Pak to stahovat do stracena směrem k obložení dvěří.To chce prax. 8-)