Prosím nemáte někdo zkušenost, odkazy atd... Mělo by jít o nátěr který se může dát za kuchyňskou linku, místo dlaždic, nebo kdekoliv na zeď.Našla jsem jen venkovní nátěry, děkuji
Ano, četla jsem myslím v Marianne, že je to vhodné do kuchyně místo kachlíků, jde to omývat a snadno se udržuje, ale nemůžu najít vhodnej odkaz, všechno je na fasády venkovní :-S
V Marianne je jen na str. 20, "Můžete také zrušit nad pracovní plochou obkládačky a dát místo nich barevnou betonovou stěrku, která se skvěle udržuje." No a kde nic, tu nic :-S
Tak dnes jsem se dočetla, že ta stěrka je sice dobrá věc, ale vlhkem změní barvu, nebo se udělají fleky a nedovedu si představit, kdyby opravdu pes přišel z venku a plácnul ten zadek tam, tak asi nic.Ještě se zkusím poptat :-|
kamarádka má cementovou stěrku už přes 2 roky od Ecobetonu (www.microbond.cz) a je spokojená - má ji nejen na stěně za kuchyňskou linkou ale i na samotné pracovní desce. Říkala, že základ je kvalitní impregnace a tato firma má prý systém, že lze stěrku použít i třeba ve sprchovém koutě.
aplikujeme betonove sterky temer vsude. do koupelny, do sprchace, za vanu, na podlahy. za kuchynskou linku. dnes umime i betonovou sterku na zateplovací system nebo na plot.