Odpověď na příspěvek od davidmorcinek:
Zdravím, vznikl trochu šum v komunikaci a zedník … @davidmorcinek Mě by vždycky zajímalo co zedníka k takovému činnu vede? Nebo prostě není placený za přemýšlení, tak to zazdí a dál neřeší?Odpověď na příspěvek od edison101:
Když se dívám na tu mezeru tak ikdyby byla použit… @edison101 nevím, proto se ptám :) vyplnit polystyrenem nebo něčím mě nebude stát skoro nic, mám hodně přebytků. Jde mi o to, abych si nezavařil.Odpověď na příspěvek od davidmorcinek:
@edison101 nevím, proto se ptám :) vyplnit polyst… @davidmorcinek pokud si stim budete chtít hrát a něco tam nacpat můžete ale urco bych si nehrál s betonem. Leda tak poliš. A kdZ to necháte tak tak se taky nic nestane normálně se to tak dělá že tam zůstane mezera a do ní se třeba dá něco pro budoucí generaceOdpověď na příspěvek od edison101:
@davidmorcinek pokud si stim budete chtít hrát a … @edison101 jde mi primárně o to, aby tam třeba nevznikaly plísně apod. V každé diskuzi odborníci mluví o rosném bodě a dalších věcech, kterým vůbec nerozumím a nerad bych si zavařil u sebe doma :)Odpověď na příspěvek od franti_p:
Určitě nic nezkazíte, když tam dáte nějaký polyst… @franti_p díky, pořeším asi tou vatou @vikousvik Nad tím jsem taky přemýšlel, ale moc se mi to tam nehodí :)