Dobrý večer. Nemáte někdo led nástěnné schodišťové svítidlo, ale pouze na 220 V. Našla jsem pouze jedno. Jinak jsou všechny na 12 V. Elektro máme právě nachystané na 220 V a už se mi to moc nechce předělávat. Nemáte prosím někdo jiné?
resil jsem to same cca rok, pote zakoupil 12V, trafo se vejde do krabicky za led svetlo, takze instalace je velice jednoducha - jedno trafo ve tvaru 'puku' na cele schodiste - v mem pripade 12 svetel a vse vypada paradne..
@martiny82 právě jsem montoval tyto : LED TAXI LED9KW des si to do vyhledávače, stojej do 300kč, na 230V jsou lepší, není třeba trafo. Jinak to jsou svítidla zapuštěná ne nástěná ;-)
@diviska156 montoval jsem je u známého a má to přes soumrakové čidlo, tzn když se setmí světla se rozsvítí, nechají se ale i vypínačem vypnout na trvalo.
@petrsv1000 Pohybové čidlo mi připadá praktické. Světla bych chtěla mít na schodech a horní chodbě. Je v tom nějaký konkrétní důvod, proč ho nemontovat?
@diviska156 určitě může být i čidlo, jedno asi ale stačit nebude pokud jsou světla na schodišti a horní chodbě tak jedno by mělo být dole a jedno nahoře, když vyjdeš z pokoje aby tě sejmulo a světla se rozsvítila ;-)