Odpověď na příspěvek od shadowmilan:
ja som mal tiez odrezane a dalsi som odrezal doda… @shadowmilan Zdravím, chci ty prahy také vyříznout. Čím jste vyřezal?Odpověď na příspěvek od doktor365:
@shadowmilan Zdravím, chci ty prahy také vyříznou… @doktor365 normalne, flexa a pilok na kovOdpověď na příspěvek od pavel_l:
A proč tam vlastně nějaký práh musí být? Kdysi se… Jsem téhož názoru jako ty @pavel_l. Nyní se to nedává. Však si vezmi, že jako bys s tím takový robotický vysavač například poradil.Odpověď na příspěvek od alesok:
Jsem téhož názoru jako ty @pavel_l. Nyní se to ne… @alesok Tak to, jestli si s tím poradí robot, by mě zajímalo asi nejméně.Odpověď na příspěvek od alesok:
Jsem téhož názoru jako ty @pavel_l. Nyní se to ne… @alesok Robot cez tento prah v pohode prejde. Nerobí sa to, pretože si už väčšina ľudí dáva iba obložky. A ak má niekto takéto klasické kovové zárubne, tak tam ten spodný prah vždy je, akurát sa to dnes zaleje do poteru, aby to bolo zároveň s podlahou.Odpověď na příspěvek od roman_:
@alesok Robot cez tento prah v pohode prejde. Ne… @roman_ S tímto například ano, ale viděl jsem už i vyšší prahy a tam by se musel vysavač jednoznačně překládat.Odpověď na příspěvek od shadowmilan:
@doktor365 normalne, flexa a pilok na kov @shadowmilan No z ty flexy mám strach, budou všude létat jiskry a bordel.Odpověď na příspěvek od alesok:
Jsem téhož názoru jako ty @pavel_l. Nyní se to ne… @alesok Právě řeším ten problém. Potřebuji je nějak vyřezat. Máme ten vysavač a musím všude dávat přejezdy.Odpověď na příspěvek od doktor365:
@shadowmilan No z ty flexy mám strach, budou všu… @doktor365 Budú lietať iskry, to je jasné, ale tomu sa nevyhnete. Normálne si to obložte nejakým starým kobercom alebo hrubým kartónom a bude to v pohode.