Odpověď na příspěvek od bayt:
Dobrý den. Potřebujeme posuvnou bránu, poměrně dl… @bayt integrovaná branka je na houby v tom že pořád budete muset překračet spodní rám nebo přejíždět atd. Takže určitě bych to řešil brankou zvlášť.Odpověď na příspěvek od bayt:
Dobrý den. Potřebujeme posuvnou bránu, poměrně dl… @bayt branku mame zvlastOdpověď na příspěvek od edison101:
@bayt integrovaná branka je na houby v tom že poř… @edison101 fakt? já viděla bezOdpověď na příspěvek od bayt:
@edison101 fakt? já viděla bez @bayt jj už jsem našel něco no osobně bych si to určitě nedal jde o to že kvůli branky ta brána nezajíždí na nějaký podstavec aby se časem nesvěsila. Tím pádem bych měl obavu že se časem svěsí.Odpověď na příspěvek od bayt:
Dobrý den. Potřebujeme posuvnou bránu, poměrně dl… @bayt též nám to vycházelo blbě a bránu přes branku ne-e. Takže jsme volili nakonec teleskopickou (3dily) a vešlo se tak nakonec skládání na druhou stranu než samostatná branka.Odpověď na příspěvek od andik.cz:
@bayt též nám to vycházelo blbě a bránu přes bran… @andik.cz budeme to řešit taky. Teleskopická je řešeni, ale zase ubere nějakou část z hloubky prostoru.. 🤷♂️Odpověď na příspěvek od rumcajk:
@andik.cz budeme to řešit taky. Teleskopická je ř… @rumcajk asi přesně nevím jak to myslíš. Ta brána má hloubku tak 35cm...