Podhrabovky nad zemi

Profilova fotka
Poradi nekdo jak zaplnit prostor pod podhrabovkami? Dat kameny a na to hlinu? Pripadne ukotvit nejak k deskam a k zemi chovatelske pletivo a pak kameny+hlinu,nebo nejak beton? Potrebuji aby mi pod tim neprolezl maly pes. Diky
Odpovědět
Profilova fotka
Pokiaľ je to z druhej strany obecný pozemok, tak to najlacnejšie riešenie - pravdepodobne kamene (ak nejaké máte) a hlinu.
Odpovědět
Já bych sehnal staré lino (sběrný dvůr), nařezal na 20cm pásy, nastojato těsně k desce + mírně zapustit, pak zasypat ať nejde vidět. Pomůže to tomu aby od sousedních pozemků nelezli krtci. Ti mají typicky chodby do 15cm hloubky (ve svažitém terénu i více), takhle na lino narazí, vetšinou je to odkloní podél toho lina. Nebo taky ty kameny, ale to by muselo být precizně vyskládané.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od wacko:

Já bych sehnal staré lino (sběrný dvůr), nařezal …
@wacko Krtko 15 cm hlboko? Vtipné. Polmetrový základ pod plotom prekonal ako nič. @tweedosh podhrabové dosky sú na to, aby to pes nepodhrabal. Ideálne majú byť celé pod zemou, aby boli pletivové diely až tesne k zemi. Ak máte trochu svah, niekde diery vzniknú, ale nie po celej dĺžke plota.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od roman_:

@wacko Krtko 15 cm hlboko? Vtipné. Polmetrový zák…
@roman_ Jako jo, mimo povrchových chodeb dělá i hluboké ale už ne tak moc. Tak aspoň něco to eliminuje.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?