Umyvadlová baterie s bidetovou sprškou

Dobrý večer, máte někdo, prosím, zkušenosti s umyvadlovou baterií s bidetovou sprškou? Koupelna už je hotová, takže sprška zvlášť uź nelze. Moc děkuji za zkušenosti.
Odpovědět
Baterie není problém, ale bacha na to, aby sprška neprotékala. Samotné tlačítko na spršce nemusí být 100% těsné. Máme pod umyvadlem skříňku, takže se hadičkou muselo projít skříňkou a na skříňku namontovat sprchový vývod a na něj až bidetovou sprchu. Nejprve jsme tam dali RAV Slezák MD0750 s kuličkou. Ten nedoporučuju, kulička se zasekávala. Pak jsme tam namísto něj dali RAV Slezák MD0770 s páčkou a s tím spokojenost.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od viados:

Baterie není problém, ale bacha na to, aby sprška…
@viados Moc děkuji za reakci, taky máme pod umyvadlem skřínku, vlastně 2 skřínky, takže potřebujeme i prodloužit hadici. Zatím jsme nemapovali, jak se to montuje a jak jsou hadice a hadičky dlouhé, potřebujeme ale asi koldm 3m délky (+-?).
Odpovědět
Jsou dva druhy vodovodních baterií k bidetové spršce - jeden typ, kdy bidetová sprška je neustále pod tlakem vody a druhý typ, který je pod tlakem až když se pustí vodovodní baterie na umyvadle kde si nastavíte i teplotu vody která půjde do spršky ( zde bych řekl že tato funkce je lepší - kdy není ta hadice pod neustálým tlakem vody ). Aby se nemusela hadice pro bidetovou spršku tahat až zevnitř skříňky - existuje chromovaný prvek, který zajišťuje prostup - skříňka se odvrtá a z vnitřní strany se napojí hadička a z venkovní strany již hadice na bidetovou spršku - viz třeba : https://www.sanitino.cz/grohe-kolinka...
Odpovědět
Pokud provrtáte skříňku, tak na ni ztrácíte záruku. Na to taky myslete.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od jirkajiri:

Pokud provrtáte skříňku, tak na ni ztrácíte záruk…
@jirkajiri Pokud jste si skříňku pod umyvadlo vyráběli sami, jako já, je to fuk 😅
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od franti_p:

Jsou dva druhy vodovodních baterií k bidetové spr…
@franti_p Lepší je vývod, na němž je ještě jeden ventil, např. ten RAV Slezák MD0770:
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od viados:

@franti_p Lepší je vývod, na němž je ještě jeden …
@viados Lenže to si potom oplachujete riť len studenou alebo len teplou, či?
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od roman_:

@viados Lenže to si potom oplachujete riť len stu…
@roman_ Tohle je zapojené na speciální baterii s vývodem dolů, takže řiť oplachujeme stejně teplou vodou, co si myjeme ruce. 😁 příklad zde: https://eshop.sapho.cz/cz/stojankova-...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?