@petrincak v každém u vás ale tady na západě čech je jen internetovém obchodě a já to potřebuji vidět,podle katalogu jsem si vybrala a po každé to neměli :-((( a nemám čas obíhat všechny kuch.studia jestli mají takovou nebo makovou dlažbu a obklad
Každý nadává na všechno. :-D Paradyz je největší keramička v Evropě. Ten areál je velký jak malé městečko. Technologicky - špička. Celou výrobu tam řídí stroje a počítače. Zaměstnance tam už téměř nezahlédnete. Opoczno se řadí hned za Paradyz a Tubadzin je asi jako naše Rako, jen technologicky vyspělejší. Rako přesunulo výrobu do Číny a jejich technologie jsou až 10 let staré. Nejlepší dlažba v poměru technologická kvalita/cena určitě Paradyz. :-)
@petrincak no tak tam jsme taky nepochodili :-((( ale byli jsme až v Praze u Ptáčka v katalogu našla ale v reálu nenašla :-((( a mohu se zeptat bude špatné když zvolíme leštěnou lesklou podlahu zádveří chodby obývák kuchyň a jídelnu? tady jsem se zeptala a paní mi říkala že jim to nedoporučili tak nevím jestli dát mat,
To je škoda, my jí vystavenou máme, tak jako ostatní co jsem posílal a vypadají opravdu skvostně.
Lesk, či mat je spíš otázka vkusu. Někdo má rád lesklou, někdo matnou. Lesklá dodává luxus, matná standart. Vytírat se musí stejně obojí. :-) Do chodby tmavší odstín, zbytek je lepší světlý.
@evasojkova máme matnou mramorovou, do lesklé bych nešla. je na ní vše vidět a se psama už vůbec né - z těch otisků tlapiček se zblázníte :). Byli jsme kdysi na jedné prohlídce ve vzorovém domě a pán před náma stíral podlahu, prej nás nečekal a když jsme odcházeli byli zase všude ťápoty. Fotky té naší dlažby mám v albu.
Dlažba Pavi Beige (máme tu nejsvětlejší, ale ani ta střední by nebyla k zahození). Hodí se naprosto ke všemu a je i odolná, na údržbu super. Koupili jsme v nejlevnejsi-obklady.cz (měli v Ostravě vzorkovou prodejnu), výrobce je Paradyz, budou to mít i v jiných prodejnách.
vybíráme mezi Paradyz Maloe Beige a Paradyz Maloe Bianco máte tuto řadu?? Chtěli jsme se podívat v prodejnách- obvolal jsme jich asi 10 a nikde v okruhu 50-70 KM ji nemohu sehnat. děkuji za případnou radu