Pěkný den,
mám rychlý dotaz...
Jak nejsnadněji a nejefektivněji sundat asfalt, kterym byla lepena předchozí podlaha, bychom mohli pripravit podklad pro podlahu novou..??!
Brousit prý není dobré kvůli zahřátí, ..řemeslník sundaval 2m2 skro 2 hodiny No, to se nam ta podlaha takhle dost prodraží...
Poraďte prosim...
Děkuji!
Mechanicky odstranit to nejhorší - velký výstupky atd., poté důkladně vysát, aplikovat přechodový můstek a pak si na to můžete dát co chcete - samonivelačku, lepit dlažbu. . .
Mechanicky, jak jinak.
Koupíte si na úhlovou brusku speciální kotouč .Stojí okolo 3500,- Kč a má vystouplé hrany (vypadá nějak takhle https://www.sibera-kotouce.cz/files/Z...). Brousí se to, je z toho bordel, asfalt to odstraňuje až na podklad.
Pak hlavně dobře napenetrovat, nejlíp 2x a pořádně a nanést nivelačku. Nedávat Nivelit, ten nám dobře nechytl na pár místech. Dávali jsme cementovou od weberu a špica :-).
Hlavně udělat vše najednou, nenechávat prostoje, špatně se nám pak trefovala výška a napojení mezi místnostmi.
Zdravím. Fréza je nejlepší... Pak druhá varianta která se mi osvědčila je klasická krátká špachtle a škrabák na polystyrén... Ruce z toho bolí ale jde to :) Teda nedělal jsem to na betonu ale na staré, poctivé Hobře dřevovláknité.