Pridam odkaz a rovnou dotaz. Vcera jsem videl na vzorkovne V-Podlahy akci (je i na webu https://www.vpodlahy.cz/boen-1-lamela...)
Nema ale nekdo zkusenost jestli takove akce nejsou navrub kvality? Tedy jestli nad takto zlevnenou podlahou uvazovat (nejedna se o zbytky). Na prodejne argumentovali ze to je tak levne protoze toho vozi kamiony. Coz nezni presvedcive.
@chocolate22 ano, minulý týden. Taky jsem si toho pak všiml. Asi jim dost zbylo. Sám jsem pořád nevybral, trochu to hlodá - proč je tak levná a proč ji nikdo nechtěl.
@petrslajchrt je to opravdu tak super cena? Viděla jsem v posledních týdnech dost dřevěných podlah do 1000 kč za m2. Koukám teda uprostřed na tu olejovanou, ty asi bývají dražší než s lakem, že?
@radim2015 ty právě máme z castoramy skoro v celém domě, nejlevnější lakované, máme je přes rok a úplná pohoda, jsou hezké, funkční, příjemné, byly doslova za hubičku.
@chocolate22, barlinek je šrot z marketu nebrata no name značky jsou většinou barlinek. kolik chcete za dřevěnou podlahu dát max a typ parketu/prkno lak/olej?
@designlifestyle no cena...mame dost velke prostory mit to v jedne mistnosti neresim to ale zase nechceme dobrou cenu na ukor kvality to radeji posetrim jinde...takze takovy stred dobra kvalita za rozumnou cenu :-)
Prkna,dlouha siroka,postarseny vzhled,nejlepe kartacovane a olej. (Narocna teda vubec nejsem ;-) )