Odpověď na příspěvek od silenoz:
Dobrý den, uvažujeme o korkové podlaze v patře (l… @silenoz 20 let jsem ho měl v bytě a už nikdy více ... každý škrábanec a spoj je vidět, vlivem sluníčka změnil barvu, osmák ho ožral, takže ho kočky budou určitě škrábat (teď škrábou dlažbu) ...Odpověď na příspěvek od xkarlos:
@silenoz 20 let jsem ho měl v bytě a už nikdy víc… @xkarlos Dekuji za info. Puvodne jsme chteli dat PVC, ale to je chladnejsi a neni tak prijemne. Jeste pockam na dasi reakce a uvidime, dekuji moc. PC: dlazba jim snad skrabat nejde, doufam :)Odpověď na příspěvek od silenoz:
@xkarlos Dekuji za info. Puvodne jsme chteli dat … @silenoz Ze se vysisuje je pravda. Nekde maji korek na zemi i desítky let a dobry, nekde se jim ničí. Dneska ten korek se dela s keramickým lakem, ktery je odolnější. I design vypada dobre. Taky ho zvazuju, protoze jako materiál celkove ho mam rada. Odkud jste? Jedna firma u Radlicke a v Dobříši ma i special podlahu coretec, coz je korek s necim, uz nevim čím, neco přírodního snad a vypada to taky dobre. Ale treba v hornbachu meli i vinylkorek za slušnou cenu a i pekne vzory, tak mozna to by byla lepsi volba. Je to click systém, takze si to polozite sami, bude to izolovat a bude to i odolnější. Asi zkuste vzorkovnu. Z hornbachu jsem si i koupila domu male vzorky na odzkouseni a testovala odolnost. :)Odpověď na příspěvek od azsinanecovzpomenu:
@silenoz Ze se vysisuje je pravda. Nekde maji ko… @azsinanecovzpomenu Jsem od Plzne, takze do Dobrise to tak daleko zase neni ;) Dekuji moc. A jak dopadlo testovani vzorku? ;) A jake jsou dnes ceny za m2? Jestli nedam PVC a hotovo :)Odpověď na příspěvek od silenoz:
@xkarlos Dekuji za info. Puvodne jsme chteli dat … @silenoz i když mají škrabadla, tak se občas dlažbu pokouší škrábat (kočka potřebuje škrábat i horizontálně), ale samozřejmě, dlažbu fakt nezničí :-)Odpověď na příspěvek od xkarlos:
@silenoz i když mají škrabadla, tak se občas dlaž… @xkarlos U nas funguji suprove skrabadla, a jen kocour obcas v patre skrabe koberec. Zda by ho korek lakal vice netusim. Jeste nekam zajdu na korek mrknout a uvidim, ale asi hodim PVC a bude klid, urcite bude i levnejsi :)