Odpověď na příspěvek od pyramis:
Ano, půjde to opravit. @pyramis a mate nejaky tip, prosim? V obchode mi rekli, ze mam smulu, ze to bude chtit cele vymenit🤦♀️Odpověď na příspěvek od ivusak81:
@pyramis a mate nejaky tip, prosim? V obchode mi … @ivusak81 Lino sa opravuje tak, že sa poškodený kus vyreže, podklad sa vyčistí od lepidla a vlepí sa tam nový kus.Odpověď na příspěvek od ivusak81:
@pyramis a mate nejaky tip, prosim? V obchode mi … @ivusak81 No nejlépe vytrhnout ty dvě poškozenélamely a dát nové. Případně tam udělat obdélníkový výřez přes místo poškození a vlepit tam stejně velký obdélník nový, ale to je jen do nepohledového místa jako je pod skříň apod.Odpověď na příspěvek od pyramis:
@ivusak81 No nejlépe vytrhnout ty dvě poškozenél… @pyramis Lino nebýva v lamelách. Ale dá sa podľa vzoriek rezať po čiare.Odpověď na příspěvek od roman_:
@pyramis Lino nebýva v lamelách. Ale dá sa podľa … @roman_ Podle popisu, že se odloupla nejsvrchnější vrstvička, té barvy pod tím a jakoby spáry, jsem usoudil, že to je vinyl v lamelovém provedení.