Zaujala mě vinylová podlaha Fatra Thermofix... U nás ve městě je nová prodejna, takže mají zaváděcí ceny a metr vyjde i s prací na 700 Kč, což mi přijde super. Materiál se mi moc líbí, ale ty dekory mě moc nezaujaly... resp. ten co si představuju zrovna v nabídce nemají :-| Máte někdo tuto podlahovou krytinu doma? Jak jste spokojení, event. nějaké foto v albu uvítám :-) Díky
Dobrý den, nemáte náhodou někdo podlahu Fatra Thermofix Vlašský ořech? Docela se nám líbila, ale nedokážu si ji představit na živo, tak bych uvítala reálné foto. :)
My jsme se rozhodli pro borovici červenou. Myslím si, že je to fakt neokoukané než všechny ty duby a různě bělené dřeva. Jak nám položili podlahu, je to super. Měla jsem obavu, jaké to bude v celku, ale moc se nám to líbí. Není to ani světlé, ani zase příliš tmavé. Ještě nebydlíme,takže uvidíme, jak bude vidět špína. Každá podlaha se přeci čas od času musí vytřít..
Zdravím, také zvažujeme Fatru, ale na prodejně přeci jenom není tak velký kus podlahy vidět, abych si to dokázala představit. Nemáte někdo Dub, nebo Cedr tmavý na fotografii? děkuji
Dobrý vecer, silne uvazuji o borovice sibirska od Thermofixu, nemate nekdo? budeme mit tmavy nabzytek a kombinace s sedou, tak nevim jak se rozhodnout...zda neni moc tmava a zda ma i bile a sede prvky...diky moc
@petrapet30 Thermofix je asi kvalitní, ale dost nás od něj podlaháři odradili. Prý se vyrábí některá část kolekce v číně, dílce k sobě nesedí, jsou rozdílně vysoké a tak podobně. Navíc vzhled je velice plastický, nevím, jestli není lepší vybrat spíše klasické PVC, než vinyl Thermofix.