Odpověď na příspěvek od miki167:
Zdravím. Minuly týden nám nalepili na anhydrit vi… @miki167 vinyl rad kopiruje nerovnosti v podlaze takze asi kriva podlaha...Odpověď na příspěvek od miki167:
Zdravím. Minuly týden nám nalepili na anhydrit vi… @miki167 Zřejmě neproběhla nivelace, u lepeného vinylu je to nutné.Odpověď na příspěvek od zateplovak:
Nivelační stěrka musela být u lepeného vinylu. Je… @zateplovak pravdaOdpověď na příspěvek od horst_fuchs:
@miki167 Zřejmě neproběhla nivelace, u lepeného v… @horst_fuchs nivelační štěrku máme. Podlahář mi to okomentoval s tím, že jí vylívali, jak bylo horko a dusno, zavřené okna protože byly zalepené a proto to neschlo. A že se tam mohly objevit nějaké nerovnosti. Dělali to tuším na dvakrát. Je to tak na 5 místech co jsem viděla a to jsem to ještě neprošla celé. Když se na to byl dívat, tak říkal, že ty dílce odlepí a dá tam pod ně více lepidla. Toho se ale děsím. Zrovna v kuchyni, kde budu trávit nejvíce času je to tak přes 3 dílce které mají 90x30 cm. Takže potěš. A ta propadlina je tam teda dost. Netuším jak to celé opraví....Odpověď na příspěvek od alda33:
@zateplovak pravda @alda33 viz předchozí komentářOdpověď na příspěvek od zateplovak:
Nivelační stěrka musela být u lepeného vinylu. Je… @zateplovak viz také komentář HorstoviOdpověď na příspěvek od miki167:
@horst_fuchs nivelační štěrku máme. Podlahář mi t… @miki167 a to vam rekli pri realizaci nebo ted si na to vzpomneli? Jako pokud vas nevarovali a nalili tam nivelacku a vedeli ze je to blbost tak je to dvojnasobne jejich chyba. Spis si ale myslim ze kecaj a ted hledaj vymluvu(misto aby rekli ze to po...) ale tahle vymluva se jim moc nepovedla (a jak jsem rekl meli vas na to upozornit a nechat vas podepsat ze vam to rikali)...Odpověď na příspěvek od raziel628:
@miki167 a to vam rekli pri realizaci nebo ted si… @raziel628 oni nás na nic neupozorňovali. Jen si nějak matně pamatuji že to říkal předtím, že to dělali na dvakrát. Teď se to bude snažit opravit tak že tam da více lepidla, ale výsledek jsem zvědavá jestli nebude ještě horší než je to teď