Odpověď na příspěvek od cast:
Ahoj, chci na stavbu pořídit kameru. Primárně je … @cast Jen si dejte pozor na to že, máte právo sledovat stavbu, ale ne pracovníky dodavatele. To nemá ani jejich zaměstnavatel.Odpověď na příspěvek od cast:
Diky za informace, toto mám vyřešené. Jak jste ka… @cast Já jsem si dělal fotodokumentaci.Odpověď na příspěvek od jozkakomosny:
Jj, to mě taky napadlo, když jsem to četl. Aby se… @jozkakomosny u mně se zase bohudík stalo, že když viděli blikající kontrolku na kameře, tak s epřestali opírat o lopaty a začali makat....takže zase má ta mince prostě dvě strany....Odpověď na příspěvek od ozzy77:
@jozkakomosny u mně se zase bohudík stalo, že kdy… @ozzy77 No jo, jenomže to by mělo smysl jen tehdy, pokud byste je platil Vy a od hodiny.Odpověď na příspěvek od jozkakomosny:
@ozzy77 No jo, jenomže to by mělo smysl jen tehd… @jozkakomosny to je přece úplně jedno, byly úkolem ale potřeboval jsem aby tam nebyly tejden, aby vypadli. Po nich se měla pokládat dlažba. Každopádně měla ten správný psychologický efekt.