Pozemek 830 m2 - stačí pro bungalov?

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj, rozmyslime se s manzele
Odpovědět
1
2
@barborahe tykání je na forech, tím spíš na střeše naprosto normální, máš trochu zvláštní vnímání situace. S tónem nic neudělám, nic špatného jsem tu nepsala, pokud sis něco domyslela, za to už bohužel nemohu :-) Není to o přesvědčení, jen jsem se slušně zeptala jaké máte podmínky že jste se pro to rozhodli. Rozhodovat se na základě toho, že někdo jiný má takto postaveno z dřívějška nebo ještě hůř na základě pocitu aniž byste znali skutečné aktuální podmínky (je to otázka pár minut, pokud nejste ochotni udělat ani to před nákupem, tak moc nevím proč jsi se namáhala zakládat tuto diskuzi) není úplně rozumné. Je to samozřejmě vaše věc, ale když už začneš nějakou diskuzi, je slušné reagovat na dotazy a ne je dětinsky ignorovat (tolik k tomu tvému vychování) ;) přeji hezký den.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@barborahe Mohu se zeptat,jak jste pokrocili v planovani? Jdete do bungalovu? Mame podobne velky pozemek a podobne plany-taky bychom radi bungalov, plus bazen,terasu a plac pro deti na hrani, zahradku neplanuji.
Odpovědět
@barborahe Neboj se toho (tady na foru je opravdu zvyk si tykat :-) ). My máme pozemek 800 m2, bungalov s dvougaráží (už jsme nechtěli žádné další přístřešky a zahr. chatky) o rozloze 228m2. Máme zde bazén 3,5x7 m s plochou na opalování, jednu větší a jednu menší terasu, zahradu osázenou i dost velkou plochu trávníku. Odstupy od plotu jsme dodrželi (3.5 m) uliční čáru (3 m) také. Chce to jen šikovného projektanta, který si s tím pohraje. Záleží samozřejmě i na tvaru a orientaci pozemku. Ale jde to. Můžeš mrknout ke mě do albíčka. :-D Hodně štěstí.
Odpovědět
@aneri53 krasne album,krasny domecek. Mame podobny pozemek i predstavy na velikost domku. Pokud by to slo,mohla bych poprosit pudorys?nebo popis dispozice?. dekuji.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?