Strešní krytina přístřešek - odstranění

Dobry den, Chystáme pozemek na stavbu a máme zde dva přístřešky na odstranění. Ale jsou zde dva druhy eternitu, je to pár desek.. Máte s tímto zkušenost? Předpokladam, že je tam i jisté procento azbestu, tak by to měla dle legislativy dělat odborná firma že? V ideálním případě bych si to rád v respiráru udělal sám, ale rád si nechàm poradit, jak jste tyto věci řesili vy , zda jste opravdu volali i v tomto rozdahu firmu a zda to vezmou napřiklad ve sberném dvoře. Děkuji moc Mějte pohodovou neděli
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od jipisek:

Dobry den, Chystáme pozemek na stavbu a máme zde…
@jipisek Správně by to mělo být tak, že kdyzzsi to budete demontovat sám,tak by ste to měl nahlásit 30 dní předem na hygienu a opatřit si dohled autorizované osoby a nechat to uložit na skládku jako nebezpečný odpad.Kdyz si najdete firmu tak by měla mít živnostenský list na nakládání s nebezpečným odpadem a ohlásit to na stavební úřad, hygienu a nechat uložit na skládku s nebezpečným odpadem,který vydá doklad o likvidaci .Nejlepší řešení je to sundat svépomocí a desky dát do sběrného dvora nebo je darovat za odvoz.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od standa80:

@jipisek Správně by to mělo být tak, že kdyzzsi t…
@standa80 děkuji za věcný komentář:)
Odpovědět
Ne každý sběrný dvůr to veme správně ani nesmí. Ale jsou skládky které to normálně berou a dají doklad o likvidaci. A můžete to sundat a odvézt sám. Poslední info o ceně co mám je myslím cca 3500/ tuna.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od edison101:

Ne každý sběrný dvůr to veme správně ani nesmí. A…
@edison101 Ale při sundávání opatrně, je to opravdu pěkné svinstvo. Zkuste si o tom něco přečíst. Ať se toho nenadýcháte a pozor na ten osinkový prach, z oblečení nebo když to nalétá do baráku, tak se toho nezbavíte.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od edison101:

Ne každý sběrný dvůr to veme správně ani nesmí. A…
@edison101 děkuji za komentář:)
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od jozkakomosny:

@edison101 Ale při sundávání opatrně, je to opra…
@jozkakomosny děkuji:)
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od jipisek:

@jozkakomosny děkuji:)
@jipisek Jen ještě dodám: Pokud to opravdu chcete zkusit sundat sám, tak kropit, kropit, kropit!!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?