Voda pro stavbu

Krásný den, řešil jste prosím někdo pro stavbu vodu pomocí například IBC barelu? Máme zařídit nádrž vody alespoň 1000l. Případně jak jste to dopoušteli? A zda je to v zimě v pohodě nebo se ta nádrž musí něčím “zakrýt”? Pokud máte tip i na jinou nádrž budu ráda za každou radu. Bude to prázdný pozemek a nejspíše se začne stavět v zimě. Ještě jsem našla takový skládací barel. S tím má někdo zkušenost? Děkuji 🫶🏻😊
Odpovědět
Dejte tam IBC, mají výpusť dole a je to. Je jich všude plno k sehnání.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od tomancovak:

Krásný den, řešil jste prosím někdo pro stavbu …
@tomancovak IBC nádrž aj akákoľvek iná bežná nádrž v zime vymrzne. Nemuselo by jej to nutne ublížiť, ale vodu z nej v mrazoch nedostanete. Vodovodnú prípojku tam ešte nemáte? Dopustiť by to šlo napr. od suseda. Pred mrazmi doporučujem vypustiť, aj tak sa mokré procesy nemôžu robiť pod 5 °C.
Odpovědět
Nechte si hned udělat studnu a je vyřešeno.... Tak jako my měli vodu na celou stavbu ze studny
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od tomancovak:

Krásný den, řešil jste prosím někdo pro stavbu …
@tomancovak je to pry hloupost stavet na zimu; je nas spousta,kterym zacla firma stavet na pozemku bez vody a konkretne nase stavebni firma se domluvila se sousedy, my do toho vubec nemuseli zasahovat.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od catle:

@tomancovak je to pry hloupost stavet na zimu; je…
@catle máme to i ve smlouvě, že si vodu musíme zařídit. Například ten ibc barel. Sousedi nejsou úplně nejblíž takže tahat to od nich je také blbost.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od tomancovak:

@catle máme to i ve smlouvě, že si vodu musíme za…
@tomancovak Nie celý čas byť na napojený na nich, stačí, že raz za čas naplníte nádrž. Stavebnú búdku mať budete? Urobte odkvap a naprší vám do nádrže dosť.
Odpovědět
my měli dobré sousedy a vodu tím pádem od nich, za úplatu
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?