Ahoj budeme stavět domek od RD Rýmařov Nova 101 a na webu jsme s manželem narazili na Modrou střechu, kde jsme lehce okukovali již stojící nebo naplánované domečky místních lidiček. Za pár dní nás čeká konečná specifikace, tak třeba ještě něco díky místním vymyslíme. I když už je spíš rozhodnuto... Máme dvě malé děti a panelákový byt bez balkonu v Praze nás přestal bavit - ač byl veliký a měli jsme v plánu celkovou rekonstrukci. A tak jsme se rozhodli postavit si svůj domeček za Prahou v Kozojedech (za Říčanama). Tak snad se mi podaří s někým o domečku komunikovat. irikiri :-)
@irikiri Ahoj Irikiri, Vitam ta na nasich strankach o bydleni, dufam ze to najdete spolu s manzelom vela inspiracii :) Skus sa pozriet do priamej diskusie o RDR a kludne sa pytaj :) Ak by si potrebovala poradit kludne mi napis do IP
http://www.modrastrecha.cz/diskuse/te...
@irikiri Ahoj, my taky hodně uvažujeme o Nově 101, i když ještě nejsme tak daleko jako vy :-) Přeju hodně štěstí ;-) Dáváte si do projektu nějaké změny?
Ahoj klari, máme změny, standard je hodně osekaný...určo by se v něm dalo bez problémů bydlet, ale nechtěli jsme se dostat do toho, že budeme za pár let řešit, že jsme tohle chtěli tak či onak a hlavně jsme si chtěli splnit představy... tak jsme např. rozšířili garáž, budeme mít obytnou místnost nad ní...vznikne tam krásná místnost...ale na to se můžeš mrknout ke mně na obrázky...papa