Chci se zeptat co všechno se platí za staveništní připojku??? mame zadost na trvale,ale byli bysme vic nez rok bez elektriny na stavbe.chceme si zazadat o stavenistni,jake jsou poplatky za tuhle pripojku.a co vsechno si musime zaridit sami?
Teď to taky řešíme - na ČEZu mi řekli, že si musíme o to prvně zažádat (v žádosti jsme uvedli, že se jedná o krátkodobé připojení + jsme uvedli dobu, do kdy to bude trvat). Pak musíme zařídit postavení dočasné přípojky u elektrikáře nebo firmy na své náklady, oni nám k tomu poslali smlouvu s podmínkami. Jakmile budeme mít přípojku hotovou, podepíšeme smlouvu, že je vše ok, a spolu s revizí té přípojky to zašlem na ČEZ. Oni nám do 5 dnů namontují elektroměr a pustí nám to tam :-)
takže s te skrine co je ulozeny elektromer platim kabel ja,do te skrinky na sloupu,rikam to dobre???ten mi musi nekdo zapojit do te skrinky zase na sloupku a da mi na to revizi,je to tak???a pak dojedou dat elektromer?
@kacireksro No, ze sloupu nebo z jiné přípojky si ty zajistíš kabel a skříň - to ti udělá nějaký elektrikář nebo elektroinstalační firma. Pak na to udělají revizi - tu si taky platíš sama. Pak to pošleš na ČEZ s podepsanou smlouvou a oni do 5 dnů namontují ten elektroměr zdarma. Pak platíš jen za odebranou elektřinu. Doufám, že se chápeme :)