Odpověď na příspěvek od lucie173:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je velký p… @lucie173 A je nutnost to tak mít? Nejde voda průběžně odčerpávat na zahradu? Já konkrétně to tak dělám. Trativod sice mám, ale není to při mé ploše střechy výhra.Odpověď na příspěvek od lucie173:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je velký p… @lucie173 Ano, je to poměrně velký problém a opravdu že to hrozí pokuta do výše 200 tis. Kč. Ukládá se v přestupkovém řízení a je velmi nepravděpodobné, že by Vás předem někdo upomínal.Odpověď na příspěvek od pyramis:
U nás to kontrolují nějakým kouřem. Pak už jen ko… @pyramis a náhodou nevíte jaký pokuty tam plus minus dávají? :)Odpověď na příspěvek od jozkakomosny:
@lucie173 Ano, je to poměrně velký problém a opr… @jozkakomosny někde jsem četla že dávají upomínky a musí to do nějaké doby spravit, pokud nespraví, přijde pokuta.Odpověď na příspěvek od lucie173:
@jozkakomosny někde jsem četla že dávají upomínky… @lucie173 Netuším, lidi se tím moc nechlubí 🙂Odpověď na příspěvek od lucie173:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je velký p… @lucie173 Já to mám např. přímo napsané ve smlouvě s VAK že nesmím pouště vodu do kanalizace. Je tam pokuta 20 tis.Odpověď na příspěvek od lucie173:
@jozkakomosny někde jsem četla že dávají upomínky… @lucie173 To už je o niečo lepšie to pustiť hadicou na chodník alebo cestu ako do kanála. Tá odvodnenie do dažďovej kanalizácie pravdepodobne má. Príliš veľa "čistej" vody v splaškovej kanalizácii robí na čističke dosť veľké problémy. Baktérie pomocou ktorých to čisitia k životu potrebujú splašky, keď im to nariedite dažďovou vodou, efektivita prudko klesá. Nie je ani tak problém v množstve, ale skôr v čistote vody.Odpověď na příspěvek od lucie173:
@jozkakomosny někde jsem četla že dávají upomínky… @lucie173 nemyslím, že VAK bude něco jako tvoje máma, aby ti 10x říkali, nedělej to, nesmíš....ještě jednou....prostě tak to je. U nás je to taky tak, sumu nevím, ale je to vcelku jedno, kolik to je.