Kapajici bojler

Hezky dobry den, pred chvili jsem si vsimla, ze nam kape trubka od bojleru. Asi uplne v prvopocatku, ptz na zemi bylo par kapek. Bydlime v drevostavbe. Pro jistotu jsem vypla privod vody, vypada to, ze to kape v tom kolinku. Nevite co to muze byt?? Bydlime 6 rokem. Tri mesice od nastehovani nam kapal bojler, firma co nam stavela na klic, bojler vymenila, ptz byl rezaty. Zitea samozrejme zavolam opravare, jen na co se mam zas pripravit🙈. Zdvorile dekuji za pomoc.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od alexxa007:

Hezky dobry den, pred chvili jsem si vsimla, ze n…
@alexxa007 pokud to kape v kolínku, tak je to proste špatně udělaný, šest let není žádná dlouhá doba ..bál bych se že kapou i jiný spoje v rozvodech, co nejsou vidět...
Odpovědět
Profilova fotka
Sice to kape v tom kolínku, ale to je primárně proto, že to je nejnižší místo. Bíle fleky jsou patrné už u toho šroubení. Ty fleky mohou být zaschlá voda a tedy místo netěsnosti.
Odpovědět
Děkuji za info, vubec bych se nedivila, že by to byla nějaká fušeřinka.
Odpovědět
Tak info, dle firmy je to naštěstí bežná a hlavně malá zavada- lehce odstranitelná. Zítra přijede instalatér. děkuji všem. Příspěvek třeba někomu pomuže..
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od alexxa007:

Tak info, dle firmy je to naštěstí bežná a hlavně…
@alexxa007 hlavne potom napíšte, čo to bolo a koľko vyšla oprava. To by mohlo niekomu pomôcť.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od roman_:

@alexxa007 hlavne potom napíšte, čo to bolo a koľ…
@roman_ Pravdu měl pyramis, kapalo to od toho šroubení a teklo to k tomu kolínku. Bylo to prý prt, že se to dřiv dělalo jinak a přislo se na to, že to nebylo uplně oka, tak ted to dělají takto- viz obrázek. Za opravu nic nechtěli, což me teda velmi mile překvapilo.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od alexxa007:

@roman_ Pravdu měl pyramis, kapalo to od toho šr…
@alexxa007 takže nic nepřetěsnili jen vám to něčím zatáhl? Opravdu myslíte, že tak jak to teď máte, je to správně? Příčina té netěsnosti je v těsnění u toho šroubení, takže měli vodu vypustit, odšroubovat, zkontrolovat těsnění (případně vyměnit) a přetěsnit - dotáhnout. Nic ve zlém, ale jsem docela zvědavý, jak dlouho jejich řešení vydrží.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od doog:

@alexxa007 takže nic nepřetěsnili jen vám to něčí…
@doog Vždyť dali celý konec u boileru nový. Převlečná matka už není na plastové trubce ale kovové a ta je zašroubovaná zastříknuté matky v plastoté koncovce.
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně tak, dali nové kovové šroupení a při tom museli odříznout a navařit i novou část PPR trubky, spojka je nyní níž. Takto to už bude v pohodě.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?