Rozvody ve starem dome

Dobry den, prosim, nemate zkusenost, kolik priblizne vyjde cenove a casove predelani rozvodu elektriny a vody ve starem dome (prvni republika) - prizemi a patro - celkem 130 m2? Sami bychom mohli vypomahat, ale vetsinu prace by museli byt najati remeslnici.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od rexe:

Dobry den, prosim, nemate zkusenost, kolik pribli…
@rexe Stejná otázka jako když se zeptám ,,Jaká cena je za tamto červené auto" Třeba počítejte tak 70 - 150k za elektřinu. Nevíme co tam bude vše na elektro, jak chcete mít různé zásuvky datové atd.... Ohledně nějaké chytré domácnosti atd... Jen rozvaděč materiál je tak 15 - 20 Voda bude tak 40 - 60
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od vladimir_sacha:

@rexe Stejná otázka jako když se zeptám ,,Jaká …
@vladimir_sacha dekuji. Vim, ze dotaz je hodne obecny, neumim lepe specifikovat. Na dum se teprv pujdem podivat a nikdy jsme dum nemeli, nic nerekonstruovali, jen vime, ze toto bude potreba udelat (plus topeni, nejspis podlahove). Jen jsme chteli mit predstavu, jestli toto bude stat 500 tis nebo milion, jestli ta prace samotna zabere tydny nebo mesice.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od rexe:

@vladimir_sacha dekuji. Vim, ze dotaz je hodne ob…
@rexe tak třeba my budeme dělat příští rok rekonstrukce všeho voda, topení a bude i podlahove topení. Rovnou uděláme nove koupelny atd. Práce minimálně na pul roku dům rozměry 220m2. Cena bude strašná počitam minimálně 2mil
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od rexe:

@vladimir_sacha dekuji. Vim, ze dotaz je hodne ob…
@rexe zdravím, pokud nemáte zkušenosti, tak vám doporučím jednou věc- najděte si nějakého profesionála, který s vámi půjde na prohlídky domů před koupí nemovitosti. Tento člověk vám bez problémů odhalí zakopané psy, doporučí nutné investice do rekonstrukce a odhadne i náklady na rekonstrukci.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od rexe:

@vladimir_sacha dekuji. Vim, ze dotaz je hodne ob…
@rexe ve starem dome neberou reko a opravy konce, jste tedy manualni praci na dome nepolibeni laici - nechodte do takovehoto hruzneho dobrodruzstvi,vlezete do sve vlastni pasti,kdyz nicemu podobnemu nerozumite, remeslnici,aby si ulehcili praci, vam klidne navykladaji blbosti,ktere vy odkejvate a pak z toho budete mit hlavu v pejru,jelikoz nevyjdete z nekonecnych oprav a rekonstrukci.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?