Odpověď na příspěvek od jipisek:
Dobrý den, než rozjedu další kolečko s dotčenými… @jipisek Záleží na tom, co tam vede, kde je to přesně umístěno a jaké to má ochranné pásmo. Pokud máte tu cestu v ochranném pásmu, v kterém nelze nic stavět, tak asi máte smůlu. A pokud dobře čtu Váš text, tak už máte cestu postavenou, což každého správce technické infrastruktury i stavební úřad spolehlivě naštve.Odpověď na příspěvek od jozkakomosny:
@jipisek Záleží na tom, co tam vede, kde je to p… @jozkakomosny Dobrý den, díky za odpověď. Nene je to ve fázi návrhu. Jen ty hlavní dotčené orgány mám již schválené a snad to nskončí na stávajících sítítch, které vedou v zemi. Doufám, že se půjde nějak domluvit. DěkujiOdpověď na příspěvek od jozkakomosny:
@jipisek Záleží na tom, co tam vede, kde je to p… @jozkakomosny Jakože v OP se nesmí nic stavět jo? Ale prosím tě....Odpověď na příspěvek od panlorenc:
@jozkakomosny Jakože v OP se nesmí nic stavět jo… @panlorenc Dobrý den, budu rád za Váš názor, jak k tomuto přistupovat. Děkuji moc.Odpověď na příspěvek od panlorenc:
@jozkakomosny Jakože v OP se nesmí nic stavět jo… @panlorenc Ano, rozumím, potřebuješ se do mě trefovat, jako vždycky. Takže si zkus znovu přečíst, co jsem napsal. Nepsal jsem, že se v OP nesmí stavět. Ale že je problém v takovém OP, v kterém se nesmí stavět. Už pochopil?? 😅Odpověď na příspěvek od jozkakomosny:
@panlorenc Ano, rozumím, potřebuješ se do mě tre… @jozkakomosny Význam je jasný...zase okecavas něco co jsi mylne myslel a nakonec nepravdive napsal. Nic vic nic min...neber to vzrahovacne. A ty tvoje reci že jsi to myslel pro pripad, ze by se jednalo o takové pásmo ve kterém nelze stavět...popírá základní princip OP a to je ochrana něčeho a jedna se vždy o takové řešení v OP které respektuje ochranu. Takže to není o tom jestli můžeš či nemůžeš v OP stavět, ale vždy k tomu zvolené řešení. Pro @jipisek rada taková, že můžeš očekávat od CEZ přeložku NN mimo komunikaci.Odpověď na příspěvek od panlorenc:
@jozkakomosny Význam je jasný...zase okecavas ně… @panlorenc Že ty vždycky nejlíp víš, co kdo jak myslel, a pak to zabalíš do shluku slov. Měl by ses dát u vás v Benešově na politiku.