Zdravim, zrovna jsme taky ve fazi vyberu typoveho projektu, takze chapu, ze to potrebujete prodiskutovat s nekym nezavislym :-) Projekty od Euroline jsou skoro vsechny zdarile. Nam se libi bungalov 974, ale to je jenom 4+kk. Zalezi hlavne na vasich pozadavcich, vkusu a taky na pozemku, kterem budete stavet. Ale kdyz to vezmu podle sebe, co bych chtela v domecku mit, tak technicka mistnost tam je, i docela dost ulozneho prostoru. Jen se mi zda mensi kuchynka, ale tu muzete zvetsit o spiz. A nedelala bych druhy sprchovy kout, to misto by se dalo vyuzit na ulozeni nejakych veci. Ale to je pouze muj nazor. Jinak z venku ten baracek vypada moc hezky.
Zdravím. Také jsme ve fázi hledání a rozhodování. Tento dům je rozměrové přibližně stejný, ale přijde mně více "promyšlená" dispozice a řešení úložných prostorů, kterých není nikdy dost. http://thermo-plus.cz/typove-projekty...
Bungalov Michal, taky jeden z nasich favoritu :-) Vnitrni dispozice nema chybu, teda alespon pro me. Jen manzel by radeji dum do L a aby mel zastresenou verandu, coz bohuzel nema. Ale ja bych ho brala hned :-)
Také máme projekt od Eurolinu, jen teda Bungalov 1279. Zrušila bych spíž a tím zvětšila kuchyň. Jinak za mě bych druhou koupelnu celou nerušila.Rozdělila bych jí na dvě menší místnosti. V jedné bych zachovala wc, protože to se vždy hodí a já bych jen jedno wc v baráku nechtěla. A v druhé bych udělala nějaký kumbál třeba na hadry,vysavač. Taky jsme museli změnit dispozice. Barák jsme zvedli o 50cm a udělali obytné podkroví kde máme pracovnu,šatnu a technickou místnost a jsme max spokojení. Druhý dům je řešený líp i když taky bych nebyla 100% spokojená,ale Euroline je hezčí.
@fosinka Přeji krásný den, začínáme vybírat projekt a padl mi do oka právě bungalov 1275. Šli jste nakonec do něj? A provedli jste nějaké úpravy? Mě se zdá docela malý obývák a i vstup do domu není moc šťastně řešený. Ale zatím je to nejlepší projekt, co jsem viděla.
@hape ahojky, tak projekt máme nakonec uplně jiný. Nevyhovoval nakonec na sklon našeho pozemku. Pokud začnete stavit, budu se těšit na fotky. I mě přišel obývák menší. Je pravda, že projekt je to ale super ;-)
Ahoj, nám se taky moc líbí. Kupujeme teď pozemek a stavět se chystáme až půjdu zpět po rodičovské do práce. Budete stavět zděný? A máte už vybranou firmu?
Ahoj, chceme zděný. Firmy máme vyhlidle asi tři, akorát potřebujeme projekt,aby nám domeček nacenili. Ješte jsme uvažovali,ze by jsme koupili projekt rovnou s garáží, ale bylo by to o půl milionu dražší. Jsem taky na rodičáku,žádné terno to není :-) Už jste někde zjišťovali na kolik by vás přišel?