Celkem se mě ty tvé předělávky líbí :-) Co by mi asi vadilo je vstup do ložnice hned vedle hlavy. Celkově z každé strany postele dveře by mi nepřišlo příjemné. Radši bych dala postel na protilehlou zeď a vedle postele dala vysoká okna. Nevím, zda vidím dobře, ale ta koupelna u ložnice je průchozí i do prádelny? To bych asi nedělala, dvoje dveře v koupelně jsou na prd. Ve velké koupelně se mi nelíbí ten výkus na sprchu, jak zasahuje do pokoje. A pokud budete mít bojler v technické, tak mě to přijde daleko od koupelny. Budete čekat dlouho než poteče teplá voda. Technické místnost je miniaturní. Co vše tam plánujete mít? A spíž je taky mini. Za to zádveří je pěkně prostorné :-) Kuchyň s obývákem jsi pěkně prohodila. Přijde mi praktičtější mít u terasy kuchyň než obývák, taky to tak budeme mít :-) A za mě bych ještě obývák oddělila od kuchyně, ale to záleží, co komu sedí.
Moje doporučení, zkus si to ještě překreslit v nějakém programu s konkrétními rozměry, někdy to udělá hodně :-)
Ahoj, taky se nám jako hlavní líbí tento projekt. Prohození kuýchyně s obývákem je zajímavý nápad. Ale ten pokoj 8m2 bych si tam chtěla nechat jako pracovnu nebo pronávštěvy. Jak máš rozdělenou technickou na špajz a technickou, tak to je fakt hodně malé. o ucspíš adila dř kuchyně do uličky k pokojům a dala ten špajz jakoby před ty dveře. A technickou nechat minimálně ty 3m, i to není nijak velké.
Souhlasím s příspěvkama viz výše, prohození kuchyně je super, nechápu proč všichni dávají vstup na terasu z obývákku, když se na terase stejně sedí a popíjí a pojídá a přece nepoběžím přes celý obývák, abych něco z kuchyně donesla. Takhle je to mnohem praktičtější. S postelí taky souhlasím, přehodila jsem ji, viz obrázek. Zádveří jsem zmenšila, ale díky tomu by mohla být větší spíž a technická ;) což určitě oceníte, i tak bude podle mě dostatek prostoru v předsíni...nějaká ultra velká hala není nutná a vše potřebné se tam po obou stranách určitě vměstná. Na jednu stranu např. lavici a zrcadlo, na druhou úložňák až po strop :) Prádelna a sprcháč se mi zdají fajn..
@nath16 To zmenšení zádveří a zvětšení technické vypadá výborně. Kuchyně u vchodu na terasu je taky super. Ale je mi trochu líto toho pokoje co padne na úkor kuchyně :-| I když púak bude hodně velký obývák a dal by se koutek s počítačem dát tam třeba
@avv Jojo, vím už vjsem koukala...Myslela jsem sípš jestli se bude chtít k tomu vyjádřit ještě nath16 nebo pro další čtenáře :-)
Můžu se zeptat proč jste zvolili nakonec jiný? Proč nevyhrál tenhle? U nás zatím pořád vyhrává :-)
@marcelkap hlavně kvůli metrům zastavěné plochy a pak ještě, že jsme osobně navštívili 3 domy 1175 a ohromě nás nadchly.. Líbí se nám, že budeme mít skoro z každého pokoje francouzské okno a celkově nás dostal :)
Dobrý den všem, chtěla jsem se zeptat, zda-li někdo tento dům stavěl svépomocí a jaké byly/jsou stavební náklady na tento dům (vč. tepelného čerpadla). Mockrát děkuji za Vaše odpovědi. Zdraví Pavlína
email: zavrelovap1@seznam.cz