Zdravím, jaký máte názor na tento dům, případně nestavíte ho někdo nebo už nebydlíte? :-) http://www.ceskestavby.cz/typove-proj...
Pár změn by tam bylo, například absence bidetu a změna příčky za učelem větší špajsky nebo dětského pokoje nebo uprava vstupní chodby pro lepší využití místa. Jinak se nám to líbí. Kdybychom to stavěli, možná bychom dům celkově o 10% zvětšili :-)
A poslední klasická otázka, na kolik odhadujete cenu při stavbě půlka svépomocí, druhá pulka najmutí různých řemesel?
Děkuji
možná se rýsuje pozemek a umístění na ně by vycházelo vstup do z jihovýchodní strany, tzn. že obývák a jídelna by vycházeli na severozápad. Je to v něčem špatně?
Tak jako projekt docela pěknej, taky jsem na něj koukal,ale co mi vadí je docela členité společné místnosti a takhle oddělení kuchyně,ale zase někdo to vyžaduje. Když si ale vezmu,že obývák, kuchyně a to místo kde je stůl má dohromady cca 35m2, tak mi to přijde strašně malé, moc příček. Já potřebuji třeba větší otevřený prostor. Malá tech. místnost by mi taky vadila.
@kobymx5 stavíme domek taky od euroline - bungalov 1175, zvenku má úplně stejný tvar, jen máme větší zastavěnou plochu - celkem 143m2, stavíme svépomocně a rádi bychom se dostali do 2 milionu. A máme obývák otočený také spíš na severozápad, ale chtěli jsme to tak kvůli poloze domu na pozemku a terasu budeme mít částečně na západ, kam jde odpoledně pěkně sluníčko.