Ahoj. Tak se vám musím pochlubit... dneska jsme vylili základovou desku, konečně ;-) No a když se tak dívám na počasí, tak je to asi za minutu dvanáct....
Dotaz na příznivce Bungalovu 567 a to konkrétně na technickou místnost. Jak máte vyřešenou tech. místnost. Máte použitou jen tu jednu část vyklenku na tech. místnost za komínem dle originálního navrhu ze stranek euroline nebo obě?? Dnes u nás byli topenáři a odmítli mi dát bojler a kotel nad sebe ( nebo naopak, vše v elektro), že to nesplnuje normy a že musím použít i vedlejší část kterou jsem myslel že bude na vestavnou skřín. Předem děkuji
@cikotomas my dávame kotol do samostatneho WC, kotol bude kondenzacny, v nom je aj ohrev vody. na elektricky kotol a dotazy elektrikarov sa poinformujte telefonicky priamo v euroline.
ahoj vespolek,
tak jsem našla tuto diskuzi i když sem chodím už dlouho. Taky patříme do klubu B567:-) Začínáme tu bydlet už 4.rokem a stále ještě nějaké detaily nejsou dodělané. Pár fotek mám v albu, ale někteří si mě už našli, aniž bych sem psala :-)
@cikotomas My máme kotel (plynový) dle projektu a vedle máme normál zabudované šatní skříně a problém nebyl a doufám, že nebude.
Ahojky všem.
chtěl bych se zeptat kolik Vás stála stavba 567. Dostali jsme rozpočet a zdá se nám to nějaký předražený. Děkujeme za odpověď. Ať se Vám daří zdraví Hojňáci ;-)
Zdravím všechny......
Už jsem tu hrozně dlouho nebyla, tak jen v rychlosti....také stavíme Bungalov 567, začali jsme loni na podzim....právě jsme v takové fázi, že máme: obvodové zdivo, vnitřní příčky, komín, krov, okna, dveře, zítra se budou dávat na střechu tašky......dál plánujeme strop a inženýrské sítě v domě .....
Letošní vánoce by jsme už chtěli strávit v novém.... ;-) , tak se nám to doufám podaří..Nejhorší bylo to čekání na stavební povolení, trvalo to skoro 2 roky. Ale teď už to jde rychle. Všechno si děláme svépomocí, takže hrozně moc ušetříme. Rozpočet sem psát nebudu, je toho hodně, ale teď jsme na částce zhruba 800 000,- (bez sítí a bez pozemku). Jestli má někdo zájem o podrobnější rozepsání tak mi písněte na meilík: mirkamitt@seznam.cz.
Jinak střecha nám vyšla takhle: krov i s montáží 80 000,-, tašky Bramac + veškeré příslušenství 90 000,- (30%ní sleva) za práci nic, děláme si to svépomocí.
Zkusím sem dát pár foteček......
Všechny zdravím..........Mirka :-)
Ahojda všem, rozhodli jsme se s přítelem také postavit si tento domeček svépomoci, atak by mě zajmali názory vás všech co už nějaký pátek v tomto typu domečku bydlí, jak jsou spokojení, jaké volily topení, popř rozpočet, a zdali někdo nebydlí poblíž Hradce Králové, jelikož kdyby nebyl problém rádi bychom viděli domeček nejen z fotek :-)
Děkuji Terka