Ahoj holky,
na jaře se vrhneme do stavby domu a hledáme někoho, kdo by nám pomohl s návrhy interiérů. S manželem nemáme dost představivosti na to, abychom si navrhly celkový vzhled jednotlivých pokojů tak, aby z toho nevzešel nevzhledný mišmaš, a tak bychom to radši svěřili někomu, kdo tomu rozumí, aby to mělo nějaký koncept. Nemáte někdo zkušenost s někým, kdo se tímto oborem zabývá? Díky moc.
Já jsem ty Tomecovi stránky prolítla a nic zajímavého jsem tam nenašla. Běžné fádní informace, které v podstatě každý z nás má. A kuchyně si tady většina lidí nepořizuje od Italů, takže v tom směru taky nic zajímavého.
Tady na diskuzi jsou zajímavější informace a vlastní názory kolem bydlení.
azafata ze si to ty, tak ti to kludne prelozim aj do cestiny :-)
karla6: taliansky nabytok je len promile toho, o com tam pisem. zjem z mojej klávesnice tlačítko "z" ak tam naozaj pisem iba veci, ktore su bežné 8-) . no ale ved to je jedno pani inzinierka ;-)
Cau holky, vcera vecer se nám stala úsmevná nehoda. Naše mimi leželo oblečené na gauči, uprdlo si a nějak ty hovínka protekly plínkou, dupačkami až na gauč. :-p Ani nevíte, jak jsem ráda, že potah z gauče jde rychle sundat a vyčistit. Takže při výběru sedačky vřele doporučuji nejen design, ale i praktičnost.
kaci1 • Dnes v 15:13
Ahojky, najde se tu někdo kdo si nechal pomoci při zařizování interiéru odborníkem?
Mam docela problémy skloubit barvy a materiály.-(
Jaká je vaše zkušenost?
Ahoj, holky nevite o dobrym bytovym dekoraterovi v Praze? Primo architekta nepotrebujem nebudem zatim nijak zasadne menit, jenom vymalovat a par malickosti nez se nastehujeme
Holky, muzu doporucit tyto kluky - psala jsem tady - http://www.modrastrecha.cz/forum/hled... ze se prejmenovali na design atak. Je prostě pravda, že když děláme rekonstrukci starého bytu do nové podoby a designéři nám to navrhnou,tak díky těm jejich návrhům mužu být pak i drsnější na řemeslníky, kteří nám to dělají. Zatím se nám s manželem vždycky vyplatilo designéra nebo architekta najmout, protože pak jsme ten byt prodali daleko dráž něž jsou normální ceny třeba na srealitach. Ono to zhruba vždy vyšlo o 10-15tis./m2 co jsme vydělali navíc. ... A jak píše Kristi - 10tis. je proti tomu dost dobrá cena. Když si vezmu, že mě stejně tolik stojí myčka do linky.