Diskusi odebírájí 2 lidé

Ekonomické stavby

Dobrý den Je zde někdo kdo postavil svůj dům s firmou ekonomické stavby?
Odpovědět
Profilova fotka
já sice ne ale neviděl jsem moc dobré ohlasy. Že je tam nějaký háček co se týče té nulové hotovosti..
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od michaela476:

Dobrý den Je zde někdo kdo postavil svůj dům s f…
@michaela476 myslim ze tady bylo celkem dost diskuzi o nich (staci hledat) jak bylo napsano pokud chcete financovani od nich je to nevyhodne a dost hacku... stavba jako takova zalezi na parte vetsinou okolo prumeru.
Odpovědět
My jsme s nimi stavěli, dům nám stojí a jsme spokojeni 🙂 Extrémní recenze jsem četla i před vybráním firmy, ale nenechali jsme se odradit. Zároveň jsme měli program nulová hotovost. Jediné, s čím jsme bojovali, byla banka a hypotéka, ale to by nás čekalo u každého stavitele, předpokládám. Je ale důležité říct, že pracují dodavatelským způsobem, tzn. na stavbu si vybírají firmy z okolí, kde vše probíhá. Tzn. jinou zkušenost může mít člověk v jiném kraji například.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od jayna:

My jsme s nimi stavěli, dům nám stojí a jsme spok…
@jayna takže reálně jste př té nulové hotoosti nepotřebovali žádné peníze? A co pozemek? Ten jste měli nebo jste to nějak skloubili do jedné hypotéky? I když nevím si představit kolik musíte měsíčně platit pak 😅
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od wartx:

@jayna takže reálně jste př té nulové hotoosti ne…
@wartx Nene, skutečně jsmě neměli žádné našetřené peníze. Pozemek jsme si vybrali sami, ES nám pomohlo se zařízením hypotéky na pozemek. Následně se hypotéka zařídila i na stavbu a tyto dvě hypotéky se spojili do jedné. Vše probíhalo v roce 2016 / 2017, ty ceny samozřejmě taky byly jinde a reálně teď platíme hypotéku a vždy jsme platili méně, než jsme původně platili za pronájem. Teď se ty ceny pohybují úplně jinak, i projekt ES se při dnešních cenách zdražil celkem o dost, co jsem koukala, ale tohle je naše zkušenost. 🙂
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od jayna:

@wartx Nene, skutečně jsmě neměli žádné našetřené…
@jayna No ségra jsi nechala zaslat katalog letošní nebo tedy aktuální a srovnávala to s katalogem spřed 5 let a ty ceny jakože jsou už někde jinde fakt.. Jinak energie vás kolik vyjdou a který konkrétně dům máte?
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od kamilpo:

@jayna No ségra jsi nechala zaslat katalog letošn…
@kamilpo My máme řadu František. Schválně jsem koukala, kolik chtějí teď a vzrostlo to o 1,7 mil víc, než jsme tenkrát měli my. Takže ty ceny šly vážně nahoru o dost. Energie nás vyjdou na cca 5 tis. měsíčně, takže nic hrozného. Většinou máme ještě přeplatky.
Odpovědět
Kolegyně z práce s nimi stavěla, po dokončení hrubé stavby je v podstatě vyhnala ze stavby. Mají hezké katalogy to jo, žijí v podstatě jen z toho, že Vám zprostředkují financování, z čehož profitují. Jsem ze severní moravy a od Ekonomických staveb nebyl na stavbě ani jeden dělník, vše firmy najaté ekonomickými stavbami tady po okolí. Stavební dozor někde v prd..... daleko, když chtěla kolegyně něco zkonzultovat, nebylo s kým, jelikož pán na telefonu očividně o stavbě věděl ho.... . Žádná stavební firma to není, jen žijí ze spleti půjček a výhodně uzavřných smluv pro jejich činnost, které s Vámi uzavřou. Naštěstí mohla kolegyně smlouvu vypovědět, jelikož stavěli za své. Pochopili, že najímat si firmy po okolí umí taky. Hodně štěstí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?