Nová

Konzultace projektu

prosím o konzultaci projektu, jestli je neco, co by slo vyresit lepe. :) my jsme s timto navrhem spokojeni ale treba vás napadne jeste neco, co by slo udělat lépe. máme svazity pozemek a tak zadní čast domu bude podskepena. ve sklepe budou kamna na topeni jako dalsi zdroj tepla. pracovna za garaží je jen místo, kde manžel bude mít svůj pracovní kout hlavně na uložení papírů a cca 3 hodiny tydně práce - převážne vyžizování telefonátů, proto jen tak malička a na takovém místě.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od zgazarova:

prosím o konzultaci projektu, jestli je neco, co …
@zgazarova udělat garáž v domě a neudělat průchod do domu, tak toho budete litovat hned po stěhování... Taky mě od toho zrazovali a byla to nejlepší stavební úprava, kterou jsem udělal... Ocenil jsem to hned první týden po nastěhování, kdy jsem montoval nábytek a šel během odpoledne do garáže aspoň desetkrát ... V lednu, suchou nohou a bez oblíkání... O dalším využití ani nemluvím... 1,2m chodba, to je za mě málo... Zkuste si ji postavit třeba z krabic a chvilku tím prostorem chodit a nebo zkusit něco většího stěhovat...
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od xkarlos:

@zgazarova udělat garáž v domě a neudělat průchod…
@xkarlos Ja tam vstupy z garáže do domu vidím cez technickú a cez špajzu, suchou nohou a bez obliekania. @zgazarova Chválim, že je voda pohromade, ušetríte mraky tým, že nepotrebujete recirkuláciu teplej vody, max do sprchy vzadu. I keď asi by som sa na to vykašľal úplne a druhú kúpeľňu nedával, zjednoduší sa tvar miestností. Problémov par vidím, záchod cez priečku pri hlave, to je na zabitie. Prádlo budete nosiť cez špinavú zónu, to nie je ideálne. Zádverie by som zarovnal so zvyškom domu a miesto toho dal nad vchod striešku. Konplikovaný tvar predražuje dom a nezmyselne si uberáte priestor v dome.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od roman_:

@xkarlos Ja tam vstupy z garáže do domu vidím cez…
@roman_ máš pravdu, ten vstup přes technickou jsem přehlédl ...
Odpovědět
Nevím jaký prostor máte okolo domu, ale nelíbí se mi natočení domu směrem ke světovým stranám. Na jih máte jen malé okno v pokoji a malé okno u záchoda se sprchou. V zimě si moc slunce v domě neužijete, což má vliv i na větší potřebu topení. V kuchyni bych nedával dřez naproti oknu. Při jakékoliv činnosti v dřezu si budete stínit a budete muset zapnout světlo. Žebřík bych nedával hned vedle záchodu z důvodu čištění. 1,2 metru chodba je standart, aby se v pohodě vyhnuly 2 lidi, v tom problém nevidím. Z čeho budete stavět? Pokud to bude zděná stavba a budete chtít mít pevný strop (třeba pochozí půda nebo plochá střecha, tak bych udělal z jedné chodbové stěny nosnou zeď.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?