Ahoj, určitě také někoho z vás zaujaly typové domy Kubis 631 a 632 od RD Rýmařov. Nás zaujal zejména velice příznivou cenu v poměru k užitné ploše domu. Budu ráda, pokud přispějete do diskuse vy, kteří ho už stavíte i vy, kteří by jste stavět chtěli.
@evapetrikova Jojo, my máme standardní schodiště a dveře..takže buk a šedou podlahu a pak bíločerný nábytek a jsem spokojená...taky jsem laborovala s bílými dveřmi, ale jsem nakonec ráda, že nejsou, myslim, že by to ani moc nešlo k sobě a té bílé by bylo moc!!!
@katunkaj JJ Kátí vypadá to moc pěkně...teď jsem ještě koukala na vzorový dům, a asi mě napadlo, že spíš než jak to ladit, je že to chci mít světlý jako vy:) Žádnou tmavou podlahu ani dveře. Moc děkuju za pomoc a inspiraci
@mojsha Děkuju Míší, jelikož podlahové topení nebudeme mít, tak si myslím, že plovoučka bude tvrdá a chladnější. Navnadila si mě tím gerflorem. O víkendu zkusíme zajít do nějakého studia abychom si to omakali:)....a dnám dneska přišla studie, jupííííí
Mám dotaz. Taky vám neseděly ceny zařizovacích předmětů koupelen v konečné kalkulaci s cenami v kalkulaci od SIKA? V kalkulaci od SIKA jsou ceny o něco nižší než v kalkulaci od RDR.
@songs nejdřív jsem nepochopila, co přesně myslíš, ale jestli myslíš zateplení soklu, tak to jsme dávali 50 (nebo 60 cm - teď nevím, ale bylo to podle toho, jak vysoký se extrudovaný polystyren prodává, nezkracovali jsme ho) ...
Tak dneska přišla kalkulace po konečné specifikaci :-) holky @andydrzka@katunkaj@evikusss kdy vám odečítaly projekt a dopravu, v té kalkulaci jsem to nenašla
@mojsha a nám to neodecetli z poslední faktury, ale po celkovém proplacení domu nám to poslali zpátky:-) Mrkni do smlouvy, měli byste to tam mít napsané...
@songs si piš;-) ... No vidíš, dočkali jste se :-) A hlásí min.do neděle krásné počasí, tak se nemusíte bát, že vám domeček promokne ;-) Jedete zítra už na šestou na stavbu?