Ahoj, určitě také někoho z vás zaujaly typové domy Kubis 631 a 632 od RD Rýmařov. Nás zaujal zejména velice příznivou cenu v poměru k užitné ploše domu. Budu ráda, pokud přispějete do diskuse vy, kteří ho už stavíte i vy, kteří by jste stavět chtěli.
nene zatím máme předkupní smlouvu na pozemek, v září bude pozemek náš a pak přepisy. Zatím děláme úpravy na domečku a byl se nám na pozemek podívat pan z Hněvotína a říkal, že za ZD bude nějaký příplatek a možná i něco za dopravu, netušíme, zda se kamion stočí do jedné zatáčky. Takže zatím máme za sebou jen první nástřel kalkulace a teď jsme dělali předběžnou specifikaci.
@petraop děkujeme ;-) jinak co se týče tý zákl.desky tak my máme rovinu a dobře přístupnou a stejně jsme dopláceli necelých 40tis. ;-) :-S
Tak ať se brzo dočkáte !
Ahoj Kubisáci,
jak tak pročítám diskuze, budeme muset asi taky začít šetřit, aby nám na všechno vyšly penízky :-) Zatím teprve řešíme KS na pozemek, od Rýmařova máme předběžnou kalkulaci, ale podle toho co čtu, to zdaleka nebude konečná cena. :-S Závidím těm, co už staví nebo mají postaveno ;-) My bychom prý měli stihnout postavit do konce roku, tak uvidíme :-)
@evapetrikova nebyl to sice dotaz na mě ;-) , ale v siku se vybírá dlažba i do technické, zádveří ... prostě všude, kde budete mít ;-) Dobře vyberte :)
@evapetrikova Evi, já to měla jednoduché, což je vidět i podle návrhů :) mám ráda jednoduchost, vše ladím do světlé, neutrální, bílé a budu měnit doplňky....Ve čtvrtek nás čeká konečná specifikace, mám vše promyšlené, tak jsem zvědavá jak rychle to zvládneme :)