Ahoj, určitě také někoho z vás zaujaly typové domy Kubis 631 a 632 od RD Rýmařov. Nás zaujal zejména velice příznivou cenu v poměru k užitné ploše domu. Budu ráda, pokud přispějete do diskuse vy, kteří ho už stavíte i vy, kteří by jste stavět chtěli.
@songs nn klíče nám dají zítra v 15h ;-) ale už odjeli.... mají nějaký fofry kluci :-D co jsem tak zaslechla tak odjíždí na měsíc do Německa na nějakou zakázku
@kaufik to je divný, vy máte 632 že? Vždyť pod schody je místo a koupelna sousedí s komorou nebo ne?teď už s tím nic neuděláte budete to muset nějak vyřešit
@mojsha Ahojky Míší moc gratuluji k nádhernému domečku snů, moc se Vám povedl, a je moc krásný. Ať se Vám v něm hezky bydlí a zažijete v něm spoustu radosti...Nastává nová etapa života:)
Holky, když jste měly schůzku s Siku, měly jste už přesně vybranou sérii obkladů? Nebo jste to vybíraly až tam? Já mám představu, jak by to asi mělo vypadat, ale nevím, jestli si mám být konkrétnější a vybrat si přímo nějakou sérii nebo jestli se domluvíme a nakombinujeme to až v Siku :-)
@mji ahoj, tak v Siku to na tebe bude asi působit třeba jinak než z katalogu tak uvidíš ;-) ale je dobré mít aspoň představu jaké barvy a pak kolik peněz nato :-D
@mji Ahojky já byla trošku víc nešťastná z jednání v SIku, pán, který nás dostal na starosti se nám moc nevěnoval, neřekl nám všechny informace, zjišťovala jsem je po té u jeho kolegů....no vůbec jsem nebyla nadšená. Tak doufám, že koupelna nám to pak vynahradí.
@mji Držím pěstičky, na všechno se ptejte, já dozjišťovávala po tom: co je záchod s hlubokým splachováním, jaká je vana ve standartu, co to je za typ, různé typy zavírání dveří u sprchového koutu atd...Navíc pozor na ceny, Siko má ceny včetně 21%DPH a ve standartu jsou ceny bez DPH.
Ahojky holky, které máte cit pro barvu....řeším to dřevěné obložení...Výběr fasády zelená,a když svítí sluníčko jde do žluta, jaká by se k tomu hodila druhá barva? Nějaká o ton světlejší? Ale zrovna tady by to nevypadalo pěkně si myslím....
@mji Jj ale náš pán s náma vůbec nekumunikoval:( To byl ten problém, nebral telefony, novolal zpět, nepsal emaily. Držím pěstičky, ať máte nějakého dobrého rádce.