Odpověď na příspěvek od wohnoutek:
Dobrý den, bohužel jsme volili špatného projekta… @wohnoutek Máme podobnou velikost i uspořádání a vešli jsme se a snad dobrý. Chybí teda krb i komín, ten jsme v pasivu škrtli, jen by v překážel. Hodně prostoru se dá ušetřit výběrem sedačky, kdy nedáte humpoláckou celočalouněnou, ale třeba s nosným dřevěným rámem. Nám se líbilo Country od Jecha. Stůl je rozkládací.Odpověď na příspěvek od wohnoutek:
Dobrý den, bohužel jsme volili špatného projekta… @wohnoutek Mně to připadá naprosto v pohodě. A ujišťuji Vás, že v hrubé stavbě to vypadá úplně jinak než ve vymalované a zařízené.Odpověď na příspěvek od wohnoutek:
Dobrý den, bohužel jsme volili špatného projekta… Dejte sedačku do prostoru, to udělá hodně. Od 4K 60" televize by člověk měl být 2-2,5m aby si obraz správně užil, takže za vámi ještě metr zůstane a vzdušné to bude. Ale i když jí odsunete až dozadu, tak podle vizualizace to vypadá dobře. My budeme mít 34m2, jsme teď před vymalováním a přijde mi to akorát.Odpověď na příspěvek od kiviky:
Dejte sedačku do prostoru, to udělá hodně. Od 4K … @kiviky nemáte prosím Váš půdorys pro představu? Sedačka do prostoru moc nejde, kdybych ji posunul směrek k TV neprošel bych pořádně kolem krbu do kuchyně.Ale děkuji za postřeh!Odpověď na příspěvek od wohnoutek:
@kiviky nemáte prosím Váš půdorys pro představu? … @wohnoutek My budeme mít klasický obdélník, Vy to budete mít ještě lepší tím, že místnost máte do L s obrovským místem (alespoň mi to tak připadá) před krbem. Oproti půdorysu jsme nakonec kamna odpískali a jídelní stůl bude kratší stranou nalepený na poloostrůvku aby byl prostor vzdušnější, jak chcete i Vy.Odpověď na příspěvek od wohnoutek:
Dobrý den, bohužel jsme volili špatného projekta… @wohnoutek uplne na pohodu, uklidnete se a nedejte na reci lidu,lidi toho hodne nakecaj,ale tam to taky konci. My mame prizemni rd a kuchyn+obyvak mame 33 m2, jidelnu mame podobne jak vy naproti kuchyne a mista v cele mistnosti kralovsky. Staveno pro 4clenou rodinu, kolikrat nas bylo v teto mistnosti i 10-12 osob a vse napohodu a bez mackani. Popravde,kdyz jsme prisli na hr stavbu,tak jsme meli mirne obavy, jestli mistnosti budou dostacujici,ale ty hole cihlove zdi fakt hodne zkresluji a zmensuji,a uplne jinak to pak vypada,kdyz se daji podlahy/koberce, nabytek. A tedy krb ani komin tez nemame a vubec nikdy nechybel,je z toho jen binec a ruzni zivocichove,co si prines se drevem domu.Odpověď na příspěvek od kofejn:
@wohnoutek Máme podobnou velikost i uspořádání a … @kofejn jejda,mi mame taky sedacku od Jecha - game cosi. A velka spokojenost - za hodne penez hodne muziky.Odpověď na příspěvek od catle:
@wohnoutek uplne na pohodu, uklidnete se a nedejt… @catle dobry den, nemate pro predstavu pudorys?Odpověď na příspěvek od wohnoutek:
@catle dobry den, nemate pro predstavu pudorys? @wohnoutek nemam, nejsem doma; ale obyvakokuchyn mame ve tvaru obdelniku