Nevím jesli máte, ale nevidím tam nikde zakreslený komín, což je taky jeden z důležitých prvků a v hrubém projektu by měl být. Ale skoro určitě podle mě by bylo dobré ten zadní pokoj u garáže přesunout na místo koupelny, TM a WC, to bych dal ke garáži, protože tam jinak každý uslyší hluk z aut a jak budou odjíždět rodiče v 5 ráno do práce, vstupní dveře totéž, tam se ten pokojík dozadu nehodí a proto bych přemístil TM, koupelnu a WC místo toho pokojíku a pokojík dal na uzemi TM koupelny a WC.
Jinak ten pokoj jeden má jak vidím 11,9m2, minimum pro 2 osoby je 12m2, takže to bude hodně těsné
@vladimir_sacha bohužel, nalevo jsou od souseda 2 metry, tudiz nelze dat okno do obytnych mistnoti. Odhlučení budrm muset vymyslet nějak stavebně...ale dekujiii
@mbb2214 Aha, to je moc blízko... Mno šlo by to například domluvit a udělat vyjímku na SU včetně souhlasu sousedního domu a třeba by tam to nějaké okno být mohlo
@mbb2214 Mi se to libi, ma to myslenku, napad. Chapu, ze na malem pozemku nejde vymyslet zazraky a jsou tam urcite kompromisy, ale urcite to bude prima bydleni. Drzim palce!
Mně se to, jako ostatním, také líbí.
Jedna věc Vás nejspíš bude štvát záhy - velikost šatny u ložnice, obzvláště když ložnice je na nezbytné minimu a není prostor část mít tam My to máme stejně -
ale šatna je přes 9 m2 a už jsme tam veškeré kapacity vyčerpali 🙂 A to i přesto, že sezonní oblečení vždy sbalíme do beden a dáme do polic pod strop.
Tj. optimum by bylo zrušit koupelnu a tím mít šatnu "tak akorát" , ale to zřejmě nechcete -chápu
Zvažte, jestli tedy alespoň koupelnu nezmenšit - opravdu potřebujete chodit z koupelny přimo na zahradu ?? Pokud tam dáte jen okno, tak to tam pak můžete jinak přeskládat a posunout tu příčku mezi šatnou a koupelnou.
Souhlasím s tím, co píše @mp77. Není možnost dům více protáhnout, aby bylo možné jídelní stůl dát mezi linku a gauč a do prostoru po jídelním stole a nice protáhnout koupelnu a šatnu a případně sem přesunout z chodby i spíž, aby byla více po ruce?
@renatka_k hezký nápad, koupelnu ale ze zahrady chceme (pes, grilování, mokří z bazénu) proto ji zrcadlově prohodíme v ložnici. Ale vas navrh super, jen se nechcem vzdat koupelny z venku
tohle tady už bylo ne? mě tam pořád vadí ta ložnice z OP, ale jak jinak to udělat?
jak je ta špajz přes dveře do OP, ty můžou ale nemusí být otevřený, co špajz udělat přes šoupačky u stolu?
Mě se to nelíbí vůbec. Chodit okolo obytné zóny mi hrozně vadí. Jít do špajzu z kuchyně přes dvohe dveře s hrncem v ruce, taky nic moc. Ložnice vedle obýváku. Dvě koupelky v bungalovu jsou kravina! Tu v ložnicu zrušte a zvětšete si ložnici nebo šatnu.
Celé bych to překopala.
@nikive ano pohravam si s myslenkou, dat spiz mezi pokoj a kuchyn a udelat tajne dvere do spize primo z kuchyne. Loznice nam vubec nevadi, chceme ji na druhe strane detskych pokoju a ta koupelna u loznice nemela byt, ale jit v noci na zachod pres cely dum se mi asi nebude chtit, navic se vyuzije jako koupelna venkovni. Takze se spajzkou mate pravdu, sice obyvakove dvere budou do pouzdra a vetsinu casu otevrene, ale i tak. Dekuji
@iveta_89 s loznici problem nemame, bylo to nase prani. Se spajzi mate pravdu...psala jsem vyse. Soupacky budou chodba-OP . Za stolem by byl asi horsi pristup. Dekuji
Mne se take nelibi, ze vchod je pres soukromou zonu deti, ale chapu, ze u uzkeho pozemku je to neco za neco. O spizi uz to tu padlo, ta je velmi prakticka, pokud je primo v kuchyni. No a loznice v obyvaku, to bych opravdu hodne zvazila. Ted si rikate, ze chcete byt nejdal od deti, coz i chapu, ale jak budou deti v puberte, tak treba budou chodit spat pozdeji nez Vy, budou se do noci divat na TV, pujdou do lednice atd. a v loznici to bude velmi slyset. Takze nakonec se budete navzajem velmi omezovat.
No a asi bych zrusila jedno WC, tri mne na takovy prizemni dum uz prijdou zbytecne. Ale wc pristupne z venku bude urcite praktické.