Pomoc s projektem

dobry den, chtěla bych vás poprosit o rady co udělat jinak, lépe prosím? pozemek mame z kopce - 17 metrů dozadu je rozdíl 2 metry, mame v planu dosypat abychom terasu meli doroviny a až pak kopec dolu, zadní půlku domu chceme podsklepit a mit vstup pod loznici z venku. vevnitr zvazujeme ze misto pracovny u loznice udelame koupelnu se vstupem z loznice, s rozlozenim koupelny taky nejsem uplne spokojena. moc dekuji za podnety. :)
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od zgazarova:

dobry den, chtěla bych vás poprosit o rady co udě…
@zgazarova Dveře od záchodu bych směrem do chodby neotvíral.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od horst_fuchs:

@zgazarova Dveře od záchodu bych směrem do chodby…
@horst_fuchs šacuji, že je to kvůli velikosti místnosti. Nevlezlo by se asi umývátko ... 🤔 Otvíráme také dveře do chodby. I z koupelny v patře. Dveře jsou s matným prosklením, tak je vidět (a většinou i slyšet) když někdo jde. 👍🏻 Není s tím problém.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od horst_fuchs:

@zgazarova Dveře od záchodu bych směrem do chodby…
@horst_fuchs Naopak, dvere smerom do záchodu, ktoré zasahujú až skoro k mise sú krajne nepraktické.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od zgazarova:

dobry den, chtěla bych vás poprosit o rady co udě…
@zgazarova Viac sa mi páči varianta s tou mikropracovňou priamo na chodbe namiesto šatne v spálni. Sú tam rozumnejšie veľkosti miestností. Celkovo pekný návrh, akurát si nechajte dobre navrhnúť konkrétnu techniku do technickej, aby sa Vám to tam všetko vošlo. Prípadne by som zväčšil garáž a dal časť techniky tam. Napr moje tepelko má v návode, že musí mať voľný priestor 50 cm na každú stranu a to by sa vám tam už nevošlo.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od roman_:

@horst_fuchs Naopak, dvere smerom do záchodu, kto…
@roman_ To máte pravdu. Proto taky máme od dveří k záchodové míse 150 cm. Dveře jsou sedmdesátky, od otevřeného křídla zbývá k míse cca 80 cm, takže tam krásně vešlo i umyvadélko, a kdyby někdo náhodou vešel, nesestřelí vás na zem. Psal jsem to hlavně proto, že ve firmě se nám dveře od WC otevírají směrem do chodby a pro kolemjdoucí je to doslova o hubu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?