Odpověď na příspěvek od josefx:
Nejaké postrehy: - všade dokresliť reálny nábyto… @josefx Děkuji za postřehy. - Nábytek má přesné rozměry (hlavně kuchyňská linka a postele, ostatní se dá přizpůsobit). - Technická místnost bude, jak jsem psala, ale tedy bude na druhé straně, jak je kuchyň. A věřte, že jako žena tu šatnu potřebuji, i když bude maličká. - Vchod do spíže má být skrytý v kuchyňské stěně, kde budou vysoké skříňky. Určitě se tam toho vleze víc, než do jedné skříně. Možná by ji šlo ješě zvětšit na úkor koupelny (nejsem si třeba vůbec jistá tou velkostí sprchového koutu. - Ta chodba je velká, ale v té vstupní budou velké úložné prostory. Přemýšelala jsem opravdu dlouho, jak jinak to vymyslet, ale nic mě nenapadlo :D Moc vám děkuji :)Odpověď na příspěvek od lenkito10:
Ahoj. Gaucova cast je dost mala (na to ze to ma b… @lenkito10 Je to malý barák, taký byt so záhradou. 3 m od TV je v pohode, ak nebude mať 2m uhlopriečku a celý dom je pre troch, nie len gauč. Skôr by mi vadilo, že sa na TV bude odrážať okno. @josefx Žiadna potravinová skriňa nenahradí špajzu aj keby bola takto malá. Kam by som dal súdok s kapustou, bedničku s jablkami, kotlík s gulášom a podobné veci? @bailley Overte si, či to váš výrobca kuchyní vie urobiť takto schované za nábytkovými dverami. My sme nenašli žiadneho, čo by to vedel tak pekne, ako sme si to predstavovali, tak sme tam nakoniec dali obyčajné priznané dvere do púzdra. A tie všeobecne doporučujem do malého domu, napr. do šatne. Ak máte takto špecifické požiadavky, oslovte architekta a nechajte si urobiť štúdiu, fakt to za to stojí.Odpověď na příspěvek od bailley:
Dobrý den, jak se vám zdá tento půdorys domu? Vše… @bailley za mne ok, logicky usporadano. Do koupelny bych dala 2 umyvadla; pokud bude jen 1 wc,tak urcite samostatne,ne v koupelne.Odpověď na příspěvek od roman_:
@lenkito10 Je to malý barák, taký byt so záhradou… @roman_ ide o to, že tam je slepá skrinka čoby dvere a v špajzi musí byť miesto kam sa postaviť, aby si dočiahol všade. Keď si porovnáš m2 ktoré zaberá slepá skrinka a celá špajza vs dajme tomu nie 1 ale 2 potravinové vysoké skrinky (aby bol ukladací priestor rovnaký), tak tie 2 vysoké skrinky zaberajú na m2 menej. Navyše všetky tebou spomínané veci sa zmestia ako do špajzu tak do skrinky. Len neviem, kto skladuje guláš v kotlíku v špajzi, kedže to už dávno nie sú tie špajze ako mali naše babky, kde bolo trvale 8-12°C. Teraz máš na uvarený guláš chladničku a na prázdny kotlík povalu/garáž.Odpověď na příspěvek od josefx:
@roman_ ide o to, že tam je slepá skrinka čoby dv… @josefx Tak to je len odloženie gulášu, čo sa nezje a ráno sa to po párty uloží do krabičiek. Ale šlo mi o to, že je pre niektoré veci praktickejšie, keď sa tam môžem postaviť a mať dookola všade rôzne veľké police na nadrozmerné veci. Ale súhlasím, že to na plochu zaberá viac miesta.Odpověď na příspěvek od roman_:
@lenkito10 Je to malý barák, taký byt so záhradou… @roman_ Kuchyň bude asi z Ikei, tak mám představu, že v tom průlezu do spíše normálně nechám korpus od spříně (bez dna, jen bočnice a vršek), na kterém budou klasicky přidělaná dvířka a tím se bude procházet do spíže. Bude to tedy malý průchod jen 60cm, ale pár jsme jich už na netu viděla a mělo by to stačit. Tedy takhle si to zatím maluju v hlavě 😄Odpověď na příspěvek od catle:
@bailley za mne ok, logicky usporadano. Do koupel… @catle Děkuji, opravdu mi zabralo dost času, než jsem to takto vymyslela. Umyvadla budou určitě dvě, jen jsem je v tom programu nemohla najít :D A celkově uspořádání koupelny asi ještě změním.Odpověď na příspěvek od jirkajiri:
V půdorysech vždy dávejte orientaci ke světovým s… @jirkajiri Děkuji za postřehy, změna polohy gauče a televize je určitě ještě ve hře, ale chtěla bych, aby i z gauče se dalo koukat z okna. Záchod nám bude stačit jeden, stačil nám do teď.Odpověď na příspěvek od pyramis:
Kompasem případně pohledem do mapy. Také to jde d… @pyramis Dle mapy to vím (vídím), ale terasa směřuje někam mezi východem a severovýchodem 😅Odpověď na příspěvek od bailley:
@roman_ Kuchyň bude asi z Ikei, tak mám představ… @bailley Akurát skrinky majú sokel po zem, táto nebude, takže to zas tak nenápadné nebude. Záchod jeden stačí, ale v tom prípade by mal byť samostatný, nie v kúpeľni.Odpověď na příspěvek od roman_:
@bailley Akurát skrinky majú sokel po zem, táto n… @roman_ Sokl by tam být němel. Takto si to představuju..Odpověď na příspěvek od bailley:
@roman_ Sokl by tam být němel. Takto si to předst… @bailley Tiež sme to tak chceli, len sme nenašli nikoho, kto by nám to tak urobil. To musí byť na mieru, ikea ani iný výrobca, čo používa štandardizované skrinky a moduly nám to nedokázal spraviť.