@benjik no zatim to nanej vypada :-) navic se kousek ma stavet R43 a to bychom pak byly v Brne coby dup :-D no nas projektat bere 25tis vc usazeni na pozemek a vseho...ale chceme ho najmou i jako stavebni dozor :-) ale nevim, jak kde, kamoska u Prahy vyplazla 300 litru za projekt domu
@mitote zítra ti budu držet pěsti,se pokaždý musí objevit nějaká komplikace,co?
No jinak u nás platí,že když už máme pocit,že je vše dobré,tak příjde nějaký kopanec. Manžel musel skončit v práci na dohodu kvůli zdrav.problémům. A jako naschvál se ted objevila ke koupi krásná zahrádka i s chatičkou a za dobrou cenu. Jenže ted na to není,máme na to jen půlku a tu druhou si půjčit nemůžeme ,když je bez práce. :-( Ale zas to má tu výhodu,že ted si bude hledat směnný provoz a můžeme jít do práce oba,takže možná i dřív našetříme na pozemek.
@benjik no ja mam dojem ze bez problemu snad ani nejsou :-/ mozna ten co s eprodava za 11mil 1000m :-D
ja nastupuji do nov prace od kvetna tak jsem zvedava na plat, al eod konce srpna si nemuzu vzit dovolenou, tak pojedem nekam az v zari :-/
jinak zacala jsem delat velikonocni vysdobu, od tchyne jsem uz kdysi dostala vybavu na ubrouskovou techniku, tak jsme koupili bila vajicka a manzel je povinne kazde rano vyfukuje a ji :-D a ja pak zdobim :-D
@mitote cože a co na tom pozemku je? Zlatý důl? Už mají dovči rozplánované,že si nemůžeš ted vzít? U nás je problém,že se v každém zaměstnání musíme ted domluvit,že potřebujeme na půlku srpna týden volna,klidně i neplaceného. Máme od února zaplacenou chatu v Jižních Čechách a vystornovat se mi to za 50% nechce. Cos v té výbavě měla? Já ubrouskovou technikou zdobila nádobí,co měla babi do vitríny a stačili mi ubrousky a obyč lepidlo. Nemáš u toho i ten uchycovač vajíček? ten bych potřeboval aněkde sehnat.
@benjik asi jo, je to nejdrazsi pozemek v Brne, 8tis za metr a je to nejak 1200m, stoji olem 11mil..nvim presne
no hlavne nastupuji jako novacek a je moc prace pres leto tak je stop stav dovolenych...
no ubrousky, lepidlo, stetec a pak nejaky special lak :-) nemam ale hodil by se, ani nevim, ze existuje...
@mitote jo ten lak znám,dobrá věc. no je to takový jako svěrák,prodává se třeba plastový v těch sadách na zdobení pro děti,včera v loskutákovi byl v té reportáži o zdobení vajec vidět. Já pokaždý na ty vejce zapomenu,je vyfouknout. ach jo:-( pošli pár. jsem koukala,že paní úřednici se zase flákali co?
No jinak na nás se ta smůla lepí,dnes si nelča dala takový držkopád,že jsme museli i na orl,páč ji tekla krev z nosu a co myslíte,samo jí nic není,za hodinu řádila jak čert.
@mitote a to je mi jako k čemu,že to máš na fb,když si doted nepotvrdila přátelství'? :-pha super,už jsem tam vlezla na fotky. jo přežijou,se dneska ještě asi třikrát praštila do hlavy,ale žije.
@mitote Kb jo,ty mají to samé jako modrá pyramida,jsem k nim před těhu měla nastoupit jako hyp. poradkyně. ty mají v poho požadavky.
nebo to spíš jen blbne,koukalas kam do přátel nebo do žádostí? tak si najdi u hanule mě a pošli ty