Odpověď na příspěvek od miroslav_v:
Ahoj, máme cca vymyšleno, jakou dispozice bungal… @miroslav_v Přesně jak píše @catle! Já jsem tu chybu udělal taky, terasu na JZ. Sice jsme měli terasu zastřešenou s metrovým přesahem, ale zdaleka to nestačilo, takže jsme ještě dostavovali pergolu. Stejně se tam ale v létě večer nedá žít.Odpověď na příspěvek od jozkakomosny:
@miroslav_v Přesně jak píše @catle! Já jsem tu c… @jozkakomosny máte na pergole screenové rolety? Ani to nepomáhá?Odpověď na příspěvek od lashto:
@jozkakomosny máte na pergole screenové rolety? A… @lashto Nemáme. Po dostavbě té pergoly, resp. přístřešku (má to plnou střechu) je už celá terasa až do večera ve stínu, takže rolety by byly zbytečné. Máme dokonce po obvodu vodní mlhu. Ale když na ten prostor celý den pere slunce, tak to stejně nepomáhá. To bych tam musel snad vyvést klimu... 😁Odpověď na příspěvek od miroslav_v:
Ahoj, máme cca vymyšleno, jakou dispozice bungal… @miroslav_v jako ano v zimě je to sluníčko žádoucí, ale v ty léta jsou rok co rok horší a tak si myslím že by jste se měli raději držet toho svého názoru. Ono už ani přes zimu nebývá až taková zima.Odpověď na příspěvek od miroslav_v:
Ahoj, máme cca vymyšleno, jakou dispozice bungal… @miroslav_v Určitě JV, JZ v létě neobyvatelné.