sorry nechala som sa uniest :-)
magimary a mimochodom, neviem teda ako idete robit kupelnu, ale ak uz vies asi co a kam tak si skoc do nejakeho kup.studia oni ti to tam zachvilku nakreslia
aquabelle, kúpeľka bude jednoduchá maličká, ako v albume ;-)
len ten obklad...
hm, ja mám ale pocit, že oni to nebudú kresliť len tak..., najmä, ak to nebudú aj obkladať (obkladať bude môj manželík podľa mojich inšpirácií :-N )..., tak si myslím, že v kúp.štúdiu by som asi nepochodila... =-)
ale, dík...
PS:tie demoverzie, ak ich sama nezruším, oni nebudú pokračovať ďalej, snáď sa zrušia automaticky samé, či nie? =-)
ahojte.
Vie mi niekto pomoct kde by som zohnala program Punch Professional Home Design Platinium Suite 8? Nejaku free verziu? Pripadne nejake blizsie info o tom? Alebo nejaky iny program, kde by som si vedela urobit 3D pohlad domu z vonku? Vdaka!
beli • Dnes o 15:51
Prosim nevie mi niekdo poradit ako mam ulozit graficky navrh v programe alnokitchen??? :-N Uz 10krat som nieco navrhla a nemozem najst kde mi to ulozilo prosim ak mi viete poradit budem vam vdacna.
sharin • Dnes o 15:56
mne to uklada sem:
C: Program files/ALNO/KPL_096b
pri ukladani nezabudni zvolit novy nazov, aby ti stale neprepisovalo povodny navrh...
Prosím o radu, v jakém jednoduchém programu si zkusit vizualizaci domu (barvy fasády, střechy, oken). Může to být i vizualizace domu u typových projektů, které mají některé společnosti k dispozici (např. ekonomické stavby) s tím, že bychom si tam našli co nejpodobnější dům. (Ekonomické stavby mají jen 4 typy domů, které jsou úplně jiné, než máme my).